sevgilinin elini tutma çabaları

0 /
ilean
genellikle yeni sevgili ilişkisine girmiş bünyelerde baş gösteren müşkülat.er kişi bir bahane bulsam da kızın elini tutsam diye çırpınırken ortamda vuku bulan bir espri imdada yetişir. ahaha nidalarının arasında el sevgili kişinin elinin üstüne şakkadanak yapıştırılır.tutarsa ne ala tabi.
tralier
(aynen yaşanmıştır)

sevgilinin eli tutulduğu anda gösterilen rahatsızlık belirtisi dolayısıyla "ne oldu" bazlı bir soru yöneltilir ve gelen cevap:

-o elin bu saatte buramdaysa sabaha kimbilir neremde olur çek lütfen.

(bkz: yuh)
(bkz: rezil olmak)
belkibirgunbiryerde
"sevgilinin elini tutmak için en kesin ve etkili yol, kendi elini teklifsizce uzatıp onun elini tutmaktır...insan sevgilisinin de elini tutamazsa n’olcak bu memleketin hali?" diye kara kara düşündürten başlıktır..
my son is father
esas oğlan : havada soğudu de mi?
esas kız : yoo hayır gayet iyi
esas oğlan : yo yo.. soğudu
esas kız : ne biliyim sanırım belki biraz
esas oğlan : ellerinde üşümüştür senin
esas kız : hae anladım, al tutabiirsin
esas oğlan : ne geç anlıyorsun sen de..
goetica
güzeldir unutulmazdır hatta komiktir..
o iki el de birbirini ister ama bir utanç sarar insanı nedendir bilinmez..
sonra yanlışlıkla eller birbirine değer utanırsınız..
keşke hep öyle ilki gibi heyecanlı kalsa çünkü o eli tutmak ne kadar zor olursa olsun,birşeyler biterken o eli bırakmak kolay oluyor.
urban f
yogun bir caddede karşıdan karşıya geçmek için kaldırım kıyısında beklenirken yol çok iyi gözlenir arabalar azaldığı ve yola atıldığınız anda sevgilinin eli tutulur ,karşı kaldırıma varıldığındaysa el hafifçe gevşetilir,el hemen geri çekildiyse biraz daha beklenmeli ilerleyen gunlerde tekrar deneme yapılabilir ,fakat hala sıkı sıkı tutuluyorsa eliniz allah ayırmasından başka bir şey söylenemez.bu heyecan da hayatta bir insanda bir kere yaşanır..
su hayat bitsede gitsek
gecen gunlerde okul cıkısı karsı taraftaki liseden cıkan bir ciftte hayatımda görebilecegim en muazzam halini gördüğüm caba.
erkek elinde notlar kıza anlatıyo kızda bakıyo ama hikaye kulliyatı hikaye ,erkek surekli parmagı ile kagıt üzerinde işaret ediyo kızında aynı yerde eli.ama atik olan cesaret eden kız.bir degil iki degil..
kız-burda anlatılan yani...
erkek-vıdı vıdı....vıdı vıdı..
kız-elini tutar
erkek-kilitlenir.
kız-kısaca yani.(susar).
brahma
pek bir güçtür o hamleyi atmak siz isterken onun isteyip istemediğini bilmediğiniz için, ama o hamledir aslında her şeyi başlatan.
redcrow
acemi sürücülerin araba park etmeye çalışırken yaşadıkları strese benzer biraz.nerden başlamanız gerektiğine bir türlü karar veremez, bir takım kombinasyonlar dener, uzun bir cebelleşmenin ardından yavaş-yavaş, korka-korka da olsa bir caresini bulur ve rahata kavuşursunuz..lakin zamanla kaşarlanır insan evladı, arabayı sokağın ortasına bırakmaya başlayacağı gibi birlikte alışverişe çıktığı sevgilinin elini bırakıp yanında mal gibi yürümeye de başlayacaktır..
zipaydirmen
konu başlığı yalnış anlaşılmıştır zannımca, keza bir sevgiliniz vardır ve onun elini diğerleri tutmaya çabalıyordur herhalde evet başka ne olabilir ki üstelik sevgilimin elini tutmak çin neden kasayım ki?
abraxas
birden akliniza gelir bu fikir..ikiniz beraber yururken..once heycanla biraz daha sevdicegin yakinina adimlar atilir kollarini acara yurumeye baslarsin..ve ilk temas..hafif bi heyecan..ardin dan iki uc..ve parmaklar..simsiki ilk tutunus bir daha hic olmaz ilki gibi bu yuzden sevgilinin elini tutmak baklava yemeye benzer..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol