sözlükten gidiyorum diyerek karizma yapmak

0 /
agire jiyan
gitmeden once ben giderim entrylerim kalir tadinda bir entry yazip elde edilmeye calisilan karizmadir. bunun yani sira durum yoklamasi gibi bir seydir, acaba ben gidersem ne derler, gidersem yikilir mi bu kent turevinden veriler elde edilir. pek hos gozukmese de kisinin sozlukle duygusal bag kurmasindan mutevellit ortaya cikmaktadir, bu nedenle tolere edilebilir. tecrubeler sonrasi anlasilmistir ki boyle yapmak yerine taninilan yazarlara hoscakalin seklinde mesajlar atmak daha dogrudur. boylece sozluk calkalanmaz, geri donme ihtimalinizde de kimse gidiyom dedi de geri geldi ehehe diye size laf etmez.
demem odur ki anti karizmadir. yazarin kirli sakal birakip saclarini yandan ayirmasi daha etkili bir yontem olacaktir.
tasar
genelde sözlük içinde tutunamamış kimi ’yazarların’ sözlükte yazmayı bırakıyorum diyerek, kendine karizma ve itibar yaratma uğraşıdır. bunlara kapıyı açmada yardımcı olunmalı ve akabinde artlarından bir sürahi su dökerek uğurlara yolculanması sağlanılmalıdır...
(bkz: ben giderim entrylerim kalır)
ithilquessir
bahsi gecen karizma ancak gercekten "gidildigi" zaman gerceklesecegi icin karizmayi yapan kisi yaptigi karizmadan ekmek yiyemeyecektir.
sozluk yonetimince son alinan kararlar bundan sonra bu tipte show yapamak isteyen insanlarin karizmasini cok umursayan sozluk yonetiminin kisilerin isteklerine alaaddin’in cini hiziyla ulastiracagi. ucan hali verecegi yonundedir.
melankomik
- yaw ben gidiyom abi. olmuyo.

+ nereye ya?

- şöyle bi karizma yapıp gelcem. sıkıldım.

+ boşver olm gel beraber istiklal yapalım ha.

- he valla. ağzını öpiyim.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol