faten gitmesin kampanyası

0 /
goetica
sözlüğe küsen bilgicimiz faten aramızda kalsın ve gitmesin.o giderse kim sol frame’in ırzına geçicek veya kim (bkz: 50 karakter)(bkz: bilgi sözlük tavla turnuvası)gibi atraksiyonlara imza atacak veya kim bana ütü bilmediğimi her gün hatırlatacak diye kara kara düşünmekteyim.ve eğer gitmezse söz veriyorum kendisine bir adet falım sakız alacağım birde ütü yapmayı öğrenicem.
(bkz: mızıkçılık yapma)
(bkz: fatensız sözlük entrysiz bilgiçe benzer)
(bkz: ne sözlükler gördüm fatenları yoktu)
xerxes
valla benim tanıdığım faten kararından caymaz gibi gözüküyor. umarım yanılırım da sözlükten ayrılmaktan vazgeçer. gitme hacı...
lady rosenred
kendisini tanımam ama gitmemesi gerektiğine inanıyorum.
iki üç kişi kendisini sevmiyor diye onu seven ve kalmasını isteyen bu kadar kişiyi gözardı ederek gitmemeli bence.bu yüzden benim de desteklediğim kampanyadır.
xerxes
"yokluğun inan belimi büker
hasretin dertli başımı eğer
sensiz kör olur bu yaşlı gözler
sen terkedip gidersen eğer..."
archangel
kendisini tanımasam da ’’bunca insan gitme diyorsa bir sebebi olmalı’’ diye düşünüyorum ve kendisinin de bunu düşünmesini umuyorum.bence gitmemeli...
lady rosenred
sözlükte onu sevenlerin daha fazla olduğunu ne zaman anlayacak diye merak ediyorum.yazdığı bunca güzel entryi silmesine de bir anlam veremiyorum.
"gittiğinde mutlu mu olacaksın?" diye sormak geliyor içimden.hiç mi değeri yok seni sevenlerin,bu kadar mı değerli seni sevmeyenler ki onların istediğini yapıp gidiyorsun..bir kere daha düşün seni seven kişilerin hatrına..
pofuduk yastik
gidipte ne olacak faten, kazanacagin veya kazandiracagin bir sey olacak mi? otur oturdugun yerde ya. oyle kolay mi? kimse kendinden onemli degil insanin, biraz dusun yav bu kadar insan senin icin bir olmus gitme diye mesajlar yaziyor.ayip degil mi senin yaptigin? bunca insanin emeklerini bosa cikarmak onlari bir anda silmek.oyle kolay mi oluyor hersey? dedirten baslik.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol