sevgiliye onu aldattığını itiraf etmek

goetica
başa gelebilecek en kötü şeylerden biri.aldatmak değilde itiraf etmek koyar insana.hele sevgili bağırıp çağırmaz sadece susarsa daha da bir can acıtır insan kendinden iğrenir.
noyan
genelde ayrıldıktan sonra insanın vicdanını rahatlatmak amacıyla "ben seni aldatmıştım" demesi çok sık rastlanan bi olaydır.

bunu bi erkek yapıyorsa bunun üstüne ayrılmış olunmasına rağmen kız ağlar. kız yapıyorsa erkek kafayı yer ama yiğitliğe de bok sürmemek adına sessiz kalmaya çalışır.
sipsi
sarhoşken yapılması muhtemeldir. zira ayıkken her zamanki potansiyeliyle çalışan beyin, alkolü sindirdikçe dendrit-nörin-akson hattının bir yerden kopmasına sebebiyet vermekte ve kişi adam akıllı düşünememektedir. bu durumun tetikleyicilerinden biri de sevgilinin bu sarhoş anda sürekli ’seni seviyorum çocuklarımız şöyle olsun vs vs’ demesidir. ’aldattım ben seni’ dedikten sonraki suskunluk ise bir ömre bedeldir.
rutubet
itiraf öncesi mevcud olan hafif mahcup, biraz çekingen haller, itirafın hemen sonrasında yerini, "sana söylemeyebilirdim de" ya da "dürüstüm en azından" gibi yavşak cümlelerle zeytinyağı gibi üste çıkma girişimlerine bırakır.söylemiş rahatlamıştır zira.böylesi bir muameleye maruz kalabilen sevgili ise,zaten ezik bir sevgilidir.garibanın önce gidenidir.unutur ve sevmeye çalışmaya devam eder.zaman geçer, işler boka sarmaya başlar, gariban sevgili bir gün kendini kırıntılarla kandırmaya çalışırken bulur,nerde ve ne zaman ufalandığını hatırlamadığı sevgisinin kırıntılarını..
epikuros
alınabilecek her türlü tepkiye ve ayrılığa hazırlıklı olunduğunda yapılır. vicdanımla beraber ilişkimiz de güllük gülistanlık olsun diye değil.
elma sekeriiii
aldatılan sevgili için dünyanın ona dar geldiği an’dır. nefret edilesi ya$amın "hayattaki berbat kategorileri" içinde, en berbatlar statüsündeki listeye bodoslama daldığı saniyelerden sadece biri.


allah ya$atmasın kimseye.
rumuz pilis tiray egen
bir anda oldu herşey
öyle bir anda başladı,
bir anda bitti,
sensiz bir anımdı
affet.

gibi romantik bir dille yaklaşılırsa olaya belki beraberlik sürer.. ama unutmayın! kadın kısmısı, birazdan unutucağınız bu entry de geçen olayları asla unutmazlar...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol