horlayan kişinin ağzına flut koymak

darklord
gecenin bir selehaiyetinde çılgınlar gibi horlayarak tüm uykunuzu mahveden kişiye yapılacak bir çeşit şaklabanlıktır. böylece hem horlama sesi biraz daha çekilir hale gelirken hem de horlayan kişiyi kısmen aynı yöntemle uyandırarak kendi silahıyla vurma işlemidir. ancak ünlü insan sahin k abimizle aynı evde kalınıyor varsayımından yola çıkarsak o uyumadan asla ama asla uyunmamalıdır zira horlasanızda horlamasınızda her an size kaval çaldırmak isteyebilir.
with all my love
gereksiz bir eylemdir. zira horlama sesi, o ahengsiz öttürülen flut ile ayni sestir. hiç böyle atraksiyonlara girip de ugrasmaya degmez. ha amaç uyuyanin agzinda sirf flut görmek ve bunu bir eglence olarak kabul etmek ise, baska.
independence
flutun son deligi tikanarak ki$inin bogulmasi saglanip akabinde i$ kazasi $eklinde ifade verilerek cinayetten yirtilabilir. yapmayin ama tabi, du$ununce cok mantikli bir yalan olmadigi hemen anla$iliyor, bakmayin benim gec anladigima.
mitili
çok gerekli bir eylemdir. bilimle alakası olmayan isviçreli bir kesim, her gün düzenli olarak yapıldığında kalp sağlığına iyi geldiğini söylüyor.

bir başka açıklama da kıyafet işleri başkanlığından geldi. yetkililerin açıklamalarına göre horlayan kişinin kulak memesine maya çalmak gebeliği önlüyormuş. ama bunun iyi bir şey mi kötü bir şey mi olduğu konusunda bir fikirleri yok henüz. aktaracaklarımız şimdilik bu kadar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol