bisiklet sürmeye bayılan kız modeli

cikolata
bisiklet surulmez, bisiklete binilir dedirten baslik. bisiklet motorsuz oldugu veya bir hayvan tarafindan cekilmedigi icin bu icadi suremezsiniz.
belkibirgunbiryerde
uzun,düzgün,sütun gibi bacaklara sahip oluyorlar büyüyünce...bisikletle yaşadıkları şehir,mahalle ya da semtin her yerini keşfedip,her köşesinde de bir anı bıraktıklarından,çocukluklarının ve ergenliklerinin geçtiği bu diyarlara da aşırı düşkünlük gösterebiliyorlar...
ronniefrown
bisiklete binmeyi seven kızlara kevase diyen zihniyetin açtığı başlıktır. aynı zihniyetin vites değiştirmekten hoşlanan erkeklerin vites topuzuyla cinsel münasebetlerini ortaya koyup hepimizi rahatlatması temennimizdir. evet.
maliyeci
her kızın cinsel bölgesinin bisiklet selesini içine alacak kadar büyük olduğunu zanneden insan yazabileceği bir şey bu.söylemek istemezdim ama duramıyorum,herhalde onların yakınlarınınki öyle ki,öyle zannediyorlar...
aello
bisiklete binmek eğlenceli bir spordur, ondan bayılmaktadır kızımız. başlığı açan, bahsedilen kızların baygınlığını tanımlamaktan öte, onlara bayılmasından mütevellit kendini kaybettiği için ilk entrysini de boş bırakmıştır istemsizce sanırım.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol