boğa burcu kadını

0 /
louandreassalome
yıldızının venüs olması sebebiyle güzellik ve sanatı temsil eden bu burcun kadınları zeki,,kıskanç,duygusal,inatçı,yemek yapmayı ve yemeyi iyi beceren kimselerdir.güzel sanatların en az bir dalında yetenekleri vardır.oğlak ve başak ile iyi anlaştığı rivayet edilir ama kanımca zıt kutuplar birbirini daha çok çeker.
hakiki fenerli hatun
en yakın bayan arkadasimin burcu. arkadaslıkları, dostlukları cok güzeldir. asla yari yolda birakmayacagina yürekten inanabilirsiniz. öylesine mert, dobra ve aciksozludur ki sasarsiniz. sevilesidir, sevilince vazgecilmeyesidir.
angelique
benim diyen erkekten daha merttir. bu yüzden de karsi cins tarafindan tehlikeli bulunur. iliskilerini düzgün yürütemezler. cünkü yalana, terbiyesizlige, ikiyüzlülüge, riyaya gelemezler. cok sabırlıdırlar. sevdikleri adam icin ölümü bile göze alırlar ancak bir cogunun sonu gelmez, cünkü karsilarindaki o kadar yürekli cikmaz hicbir zaman. aşk kadınıdır, dosttur, annedir, kadın gibi kadındır...
sari ada
fazlasıyla takıntılı olan kadınlardır genelde bunlar. hepsinin hayatında hiç unutamadığı bir eski sevgili mutlaka olur. (bkz: demet akalın) bu özellikleri dolayısıyla da eski sevgililerinin yeni sevgilisinin nefret ettiği kadın türüdür.
taxus baccata
sabır taşıdır.aynı zamanda kıskanç,tembel,alıngan ve inatçıdır.bir o kadar da dost canlısı,samimi,obur insanlardır.sevgi doludur..kızdırmaya gelmez,o anlarında ’canını seven kaçsın’ durumu sözkonusudur.
angelique
cogunun içkiye karsı bunyeleri kuvvetlidir,hatta yanlarındaki adamı tasıdıkları evine bıraktıkları cok olmustur... dedik ya sabırlı, özverili ve güvenilir kadınlardır diye...
lee lou
yakın arkadaşlarımın burcudur, kadını erkegi öylesine güzeldir ki tanıdıkca daha da sever ve kendinizi yanında güvende hissedersiniz. allah eksik etmesin yakınımızdan dediklerimizdendir.
2026 sonya
bu burcun kadınıyla birlikte olan bir erkek tutkuyla bağlanır ve resmen lanetlenir ...burclar aleminin en "dişi"si olan bu kadınlara kapılanlar icin artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!
comengineer
böyle bir kadınla birlikte olunduğunda burcunun hakkını vermesi beklenebilir.
fakat matador sağlam çıkmazsa yine burcunun gereği boynuzlaması da ihtimaller dahilindedir.
enharista
akıllarına yatmayan bir şey olduğu zaman ikna etmek çok zordur, altıncı hisleri kuvvetlidir, hata yapmayı sevmezler, samimi oldukları için karşı taraftan da aynı ilğiyi beklerler, iyi bir gözlemcidirler.
slymann
gereyinden fazla verici, herzaman kendini karşısındakinin yerine koyan, iyi niyeti süistimal edilmeye açık başak erkeyine iyi bir eş olabilecek kadındır.
2026 sonya
burçlar kuşağındaki en kadın gibi kadındır! o küçük beyniyle kendine tersoluk yapan, aptal yerine koyan adamı suya götürür susuz getirir şaşar kalırsınız...
clear conscience
21 nisan-21 mayıs ta doğan dişilerdir.
boğa burcu kadını çok tatlı, sevimli, çevresindekiler tarafından çok sevilen ve dost ortamlarda aranan bir tiptir. güzel şeylere düşkündür.
müzik dinlemeye ve sergilere gitmeye bayılır. zaten müzisyenler ve ressamlar arasında çok boğa vardır. kendine güvenli bir kadındır boğa kadını.

hayatta karşısına çıkan her sorunu çözeceğini, her engeli aşacağını bilir. arkadaşları da onun için çok önemlidir.dostları için her türlü fedakârlığı göze alan boğa kadınları onlardan da aynı biçimde karşılık görmek isterler.

üstelik o kadar dürüst ki sizin onu herhangi bir biçimde üzebileceğinizi aklının ucundan bile geçirmiyor. bu yüzden de kızgınlığı ve öfkesi derin oluyor. bilirsiniz, sakin insanların duyguları kimi zaman patlama noktasına erişebilir. size tavsiyemiz, bu burcun mensubu olan bir kadını üzmemek, yaralamamak için elinizden geleni yapmanız. çünkü... bilirsiniz, boğa’lar yaralandıkları zaman nasıl gözleri dönüyorsa boğa burcu kadınlarının da öylesine gözleri dönebilir. zaman zaman önlerine çıkan her şeyi kırıp geçmekten çekinmezler. bu yüzden açık olun ve kazandığınız sevginin kıymetini bildiğinizi belli edin.

tavlamak için;olduğunuz gibi davranın, ona güzel sözler söyleyin, hoş parfümler alın, bol bol kültür sanat proğramı yapın, bonkör olun, yanınızdan ayrılmayacaktır
nys
sevmem, sevdirmemde. kıskançtır, rahatsız edecek kadar yavaş hareketlere sahiptir ama iyi sevişir.

hiç sevişmedim.
rumuz pilis tiray egen
bencil ve tembeldir. mızmızdır. yüzeyseldir. arkadaş olarak iyidir ama kesinlikle sevgili olarak biraz düşünmek gerekir. bir boğa kadını ile sevgili olacaksanız şunları göze almalısınız.

1. kıskançdır. ama kendi arkadaş çevresinin neredeyse %90 erkektir. yani siz kıskanınca cıngar çıkartabilir.

2.yemeği çok sever. açken sakın üstüne gitmeyin.

3.bi sürü hata yapar. ama bi şekilde bu hataların hepsini siz yapmışsınız gibi gösterir.

4.yatakta feci isteklidir. öyle haşin bir seksten daha ziyade soft ve aşkla yapılan bir sevişmeyi yeğler.

5.ilgi manyağı olmaya bayılır. dengesiz biçimde sizi de ilgiye boğar.

6. salaştır. salaşlığı seksidir ama bir yerden sonra çekilmez.

7. espri anlayışı vardır. ama ciddi olmanızı ister her daim.

8.paraya düşkündür. ona alıcağınız en güzel hediye değerli bir mücevher veya reşat altındır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol