boğa burcu kadını

clear conscience
21 nisan-21 mayıs ta doğan dişilerdir.
boğa burcu kadını çok tatlı, sevimli, çevresindekiler tarafından çok sevilen ve dost ortamlarda aranan bir tiptir. güzel şeylere düşkündür.
müzik dinlemeye ve sergilere gitmeye bayılır. zaten müzisyenler ve ressamlar arasında çok boğa vardır. kendine güvenli bir kadındır boğa kadını.

hayatta karşısına çıkan her sorunu çözeceğini, her engeli aşacağını bilir. arkadaşları da onun için çok önemlidir.dostları için her türlü fedakârlığı göze alan boğa kadınları onlardan da aynı biçimde karşılık görmek isterler.

üstelik o kadar dürüst ki sizin onu herhangi bir biçimde üzebileceğinizi aklının ucundan bile geçirmiyor. bu yüzden de kızgınlığı ve öfkesi derin oluyor. bilirsiniz, sakin insanların duyguları kimi zaman patlama noktasına erişebilir. size tavsiyemiz, bu burcun mensubu olan bir kadını üzmemek, yaralamamak için elinizden geleni yapmanız. çünkü... bilirsiniz, boğa’lar yaralandıkları zaman nasıl gözleri dönüyorsa boğa burcu kadınlarının da öylesine gözleri dönebilir. zaman zaman önlerine çıkan her şeyi kırıp geçmekten çekinmezler. bu yüzden açık olun ve kazandığınız sevginin kıymetini bildiğinizi belli edin.

tavlamak için;olduğunuz gibi davranın, ona güzel sözler söyleyin, hoş parfümler alın, bol bol kültür sanat proğramı yapın, bonkör olun, yanınızdan ayrılmayacaktır
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol