iki kızı birden idare eden erkek

0 /
agire jiyan
aslinda bu tip erkeklere kisaca $erefsiz diye bkz vermek te kafidir, lakin ben konuyu biraz daha de$meyi du$undum.
iki kizi birden idare etmek doyumsuzlugun had safhaya ula$masinin tezahurudur. insanin ne kadar egrilebileceginin gercek hayattaki kar$iligidir. hem ona hem oburune bitanem derler, "bir" kavramindan bihaberdirler ku$kusuz. bunlar insanin sadece et ve kemikten olu$tugunu zannederler, oyle ki hic du$unmeden ezerler, orselerler, incitirler kar$isindaki insan(lar)in duygularini. hice saymanin hakkini verirler vesselam.

o sadece konu$ur, gercege vardiramaz hicbirini ama konu$ur, siz dinlersiniz. size a$ktan bahseder, dogruluktan, adaletten, gercekten. sizi ne kadar sevdigini anlatir, ozledigini. o sadece konu$ur esmer cocuklarin hikayesini kirletir kirli dudaklariyla, hak edilene hakkin bah$edilmesinden bahseder, durustlukten, erdemden. kitaplardan okudugu a$ki anlatir, bir ona bir buna. siz sadece dinlersiniz, inanirsiniz. oyun o kadar guzel devam eder ki gercekligine kendisini bile inandirir bir zaman.

o sadece konu$ur, anlatir, baharda umuda acan goncadan, ille de ya$amak kavgasindan, $iirden, turkuden, gazelden, guzelden. kardelen ciceklerinden, umitten, sevgiden, merhametten.

o sadece konu$ur, konu$ur, konu$ur. siz de sadece susarsiniz, dinlersiniz gozleriniz parlayarak. coktan yaslami$sinizdir sirtinizi ona, guvenmi$sinizdir sanmi$siniz ki bir dag var ardinizda. ama daglar da yikilir.

sonra bir gun susar, artik vazgecer konu$maktan. yorulmu$tur oyun oynamaktan, sizi elinde tutmakla, ona duydugunuz saygiyla doldurmu$tur kesesini. doymu$tur.
sonra bir gun neden doner bakarsiniz ardiniza, o guvenip yasladiginiz sirtiniz ihanetin hancer yaralariyla delik de$ik olmu$tur. kanadiginizi farkedersiniz, ama saklarsiniz yaralarinizi, ortersiniz kimselere gostermeden.

o sadece konu$ur, yine bir yerlerde birilerine sevgiden bahseder, a$ktan, muhabbetten, hakikatten. siz susarsiniz i$iga cevirip gozlerinizi. size du$en incinmi$ bir kizin hatirasina sahip cikmaktir cunku artik, siz susarsiniz. o sadece konu$ur...
ronniefrown
zeki, cevik ve dikkatli bir erkektir. zaten cogu zaman ikinci kiz da birinciden haberdardir bu erkekle iliskiye basladiginda. bir cesit icgudu mudur bilemem baskasinda olani elde etme cabasi.

tabii bu arada bir kiza gercekten asik olup omrunu ona adayip, bu adama suresince karsisina cikan herkese yuz cevirip, yillar sonra sevdigi bu kiz tarafindan bir anda terkediliveren erkegin ruh hali de olabilir bu idareci erkegimizin altinda.(bkz: abandone olmak)
ilean
taksimde sallandirilasi erkeklerdir bunlar.karsisindakini enayi yerine koymakla kendi malligini desifre etmektedir.utanmadan asktan,masumluktan,sadakatten bahsedip kirletirler dudaklarinda.
lakin idare ettigi iki kizin da bir araya gelmesi ile son bulur coklu iliski planlari.ayni anda iki sevgilisi tarafindan da terkedilir.dimyata pirince giderken eldeki tum kuru bakliyattan da olur boylece.
agire jiyan
kizlardan kidemli olani esas hatun konumundadir, yeri saglamdir, istekleri onceliklidir. digeri de metres konumundadir, kullanilir, kullanilir, atilir.
(bkz: yazik)
ilean
takdire şayan erkeklerdir.gerçek aşkı bulmak için her yol mubahtır görüşünü kendine düstur etmiştir.
schenardi
ihtimal 1: uzun süre hayatına dişi girmemiş olan erkektir. bu erkeğin hayatına bir dişi girdikten bir süre sonra ikinci bir dişi girince eski günlerin acısını çıkarma adına ikisini brden idare etmeye kalkar. orda değil iki kız oniki kız olsa bu erkeğin hayatında eski yalnızlığının acısını çıkarma adına aynı anda idare edecektir
ihtimal 2: uzun süre bir kızla bir beraberlik yaşamıştır ve hala yaşamaktadır. kıza karşı sevgi beslemektedir fakat sözkonusu ilişkinin uzun sürmesi nedeniyle arada kendine heyecan aramaktadır. bu ilişkisini ikinci dişi gayet bilmekte fakat kendine hakim olamayıp kuma olmayı kabul etmektedir. bu durumda erkek de nasılsa esas kıza durumun bir zararı olmayacağı düşüncesiyle ikinci kızın kendisine olan yaklaşımına cevap vermektedir. aslında bu durum etiğe aykırı gibi gözükse de esas kız erkek için ikinci dişiye rağmen hala esas kız olduğundan erkek tarafından eskiden olduğuna nazaran daha fazla ilgi ve sevgiye mazhar olur bu durumdan ötürü de esas kız çok mutlu-mesut olur 3lü ilişkinin diğer ayakları da kendi aralarında bu hisleri tattığından aslında herkes bir şekilde bu idare edilmeden ötürü tuhaf bir haz duymayı başarır...
seyhmerat
bir kere olabildiğim erkek tipidir, aslında gayet heyecan verici bir durum olmasının yanında iki gel git arasında yaşamak ve sürekli çaktırmamaya çalışmaksa apayrı bir olay ayrıca en büyük zararı cüzdana vermektedir bu durum bu yüzden vazgeçmiştim zaten birinden. şimdi yine olsa bu sefer yapmam heralde.
melusine
egosunu tatmin etmek isteyen erkeklerin uyguladığı, hayatta kendisiyle gurur duyabileceği tek şey.idare ettiği kız sayısı arttıkça kendisinden duyduğu gurur katsayısı artacaktır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol