topluluk içinde osurmak

broken
eger faili siz degilseniz tiksinc oldugu kadar epeyce de eglenceli olabilecek eylem.amma velakin faili sizseniz vay ki vay halinize.
zehnterdorf
iki biçimde olabilir.
sesli ve kokusuz ya da sessiz ve kokulu.
her iki şekilde olayın olduğu menzilde ortamın havasını hemen değiştirir.
fasa fiso
topluluktan kacildigi halde yine de bi $ekilde toplulugun duydugu anlar vardir ki insani daha bi krize sokar.
kalabalik bir topluluk oturmaktadir,espiriler havada ucu$makta falandir,topluluktan birisi balkona cikar herkes $a$irmi$tir boyle durduk yerde apar topar di$ari cikmasina ve susup ona odaklanmi$tir.odada sessizlik hakimdir.masum ki$i hicbir $eyden habersiz booooommmmmp diye azametli bir ses cikarir.karisi da toplulugun icindedir.kimse gulemez ama patlamaya hazir bir bomba gibi beklemektedir.pimi ceken ki$inin karisi olur.bu evde de boyle i$te gumbur gumbur der.butun kalabalik yarilir,artik karina agrilar girmeye ba$lar.masum ki$i balkondan geldiginde ise olay daha bi komedi halini alir:)
faten
otobuslerde olur genelde ,bu tur vakalarda ilk tepki gösteren sucludur ,hem osurur hemde, ne bu efendım,terbiyesizlik ,rezalet falan der yurdum ınsanı ..
hoys
kimsenin,nerde ne yaptığı ilgilendirmese de,ulan biz evde yalnızken osurmaya utanıyoruz, adamlar toplum içinde osuruyo, diye düşünmekten kendimi alamadığım acayiplik.
kalimera
"içimde kalıp beni öldüreceğine, dışarı çıksın sizi güldürsün." mantığıyla bir de savunma mekanizmasını çalıştıranlar var ki facia...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol