kızların ilişkide yaptığı hatalar

0 /
louandreassalome
baslarda ’kacan’ken er kisinin kendini geri cekmesiyle kiymete binmesi,kizin ’kovalayan’olmasi,dakika basi arayip neredesin ne yapiyorsun demesi,kiskanclik krizlerine girmesi,aglayip zirlamasi,sikisinca ’beni artik sevmiyorsun’demesi.
seyhmerat
sevgilisinin kizacagini dusunurek bazen bazi seyleri ondan gizli yapmalaridir. siradan bir bulusmaya bile gitmek icin yalan soyleyebilirler. ayryca hata mydyr bilmem ama yalan söylemeyi erkeklerden çok daha iyi becerirler.
blackpresser
kizlar surekli beraber olmayi isterler. ama mumkun olmadigi durumlarda bunu ayrilma bahanesi yaparlar. bu tip kizlara seslenis: eger mesafeler yok edilebilseydi ne seven kalirdi ne de sevilen.
pater familias
ilişkinin ne olduğu konusunda erkekle hemfikir olamamak.erkek coğunlukla ilişkiye öpüşmek,sevişmek olarak bakar.ama kız;gece üstüste cağrı yapmayı,mesaj atmayı telefonda dakikalarca konuşmayı bir ilişki yaşamak zanneder,1 yıl gectikten sonra belki öptürür.coğu kız ilişkiyi kankalıkla karıştırmakla feci şekilde hata yapar.
7doors
bütün ilişkilerde yapılan en büyük hata karşı tarafa hak etttiğinden fazla değer vermektir.bunun sonucunda neymişim ben delisi olan taraf kendisini bulunmaz hint kumaşı zanneder.soğumaya başlar.bu durumda kişiyi kendi halinde soğumaya bırakmak gerekir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol