açıköğretim

0 /
bartingen
nerde okuyorsun sorusuna aof diye cevap verdiginizde "olsun bosver" diye yanit alip omzunuza vurulmasi suretiyle nevrinizin donmesine sebep olan sistem.
wasowsky
artık bir yuksekogretim okurken de okunabilinesi, bu yuzden birazcık suyunun cıkmaya basladıgını dusundugum... bi sey ne arzı ne kadar cok olursa degeri o kadar duser ekonomik tezine gore yakında hemen hic bi gecerliligin kalmayacagından korktugum hede.
ama insan genel kultur olsun diye bile okuyabilir...
ps. orgun ogretim harclarından daha az bi ucret odendigini dusunuyorsanız yanılıyorsunuz, dikkat etmeli zira baslayıpta harclar yuzunden bırakan ark.oldu... bide artık oss`ye bile girmeden kayıt yapılabiliniyor,tek farkı az bir miktar fazla harc ödersiniz...
freyja
4 senelik bir bölüm okurken bir diploma alma adına yök’ün yaptığı sınava girmeden sınırlı olan bir bölümü dışardan birtirmemize izin veren kuruluş.
overload
bu sene galyana gelipte başladığım ancak muhasebe dersini görünce ’’hasktir bu ne bea’’ dediğim muhtemelen jandarmalar gelene kadar okuyacagım üni(mi)dir.
westkhan
üniversite okuyan insana ikinci diploma şansı vererek tadından yenmeyen unıversitedir heleki i.i.bfde okuyorsanız ikinci diploma çantada kekliktir.
armour
2008-2009 öğretim yılı için yaptığı lisans tamamlama programı ile ilgili duyurusunda; açıköğretim ve meslek yüksekokullarının önlisans programlarından mezun olanlardan kendi alanlarındaki açıköğretim lisans programına devam etmek isteyenlerin sınavsız girebileceğini, doğrudan kayıt yaptırılabileceğini söylemiş. dgs kılavuzundan okudum, sitesinde duyurular bölümünde de var sanki ama ben bakmaya üşendim şimdi.
http://www.anadolu.edu.tr/
watersky
insanların gözünde pek değeri olmayan ama bitirebilmek için çoğunun canının çıktığı karmaşık bir sistem işte,sınav zamanı geldi yine
elma sekeriiii
bir kısım insanlar için; kampüs havasınının; üniversite arkada$lığının; hoca kapısında yatmanın; finallerin topluca göte girmesi durumlarının doya doya tecrübe edilmemesinden ötürü üniversiteden sayılmayan hede.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol