ölmek istiyorum ulan

0 /
cleirvoyant
guzel bir baslangic yaptim hayata uzak bir ulkede , cok mutlu bir cocukluk gecirdim (cok kisaydi gerci ama unutmadim o gunleri). sonradan ben boyle oldum. sorulmasi gereken soru su ; neden ben boyle oldum ? ben kendi karakterimi kendim belirlemedim , ben bunalmak istemedim hayatim boyunca , hep mutlu olmak istedim. cok farkliydi sizlerden mutluluk anlayisim ama belkide ayniydi. herseyi sorguladim hayatimda , kalbimle sorguladim , ayni seyi felsefeyle sorguladim , bilimle sorguladim , edebiyatla sorguladim. ben basarili bir insandim , herkezin iste bu cocuk lan iste herseyin tepesine cikcak dedigi o cocuk. cok farkliydim ben eskiden denediler merak ettiler , bir kobay gibi bana sormadan iq testine soktular ; einstainden farkim 2 puandi. evet ben basarili olacaktim dimi , nah ulan o lafi soyleyenlere , nah lan size basari. ben hicbirzaman param olsun istemedim , ne yeni bir araba ne ev ne arsa. ben mutlu olmak istedim ama benim yanimda olan bir ailem bile yoktu , yoktu benim saglam dostlarim beni anlayabilecek. ben mutlu olmak istedim , yoktu olan seyler beni mutlu edecek. iyi bir insan olmadim baba , iyi bir insan olmadim. uyusturucumu satmadim , insanmi bicaklamadim , evmi yakmadim ? hepsini yaptim baba , sen benim yanimda yoktun sana bunlari anlatamiyacagim bile , kendime anlatamadigim gibi. karanlikti her tarafim , isik yoktu artik sonmustu tum gunesler yildizlar , sonra duygulari kesfettim ; sevmeyi , sevilmeyi. bu beni mutlu eden tek seydi. tum gucumu belkide hicbir insanin yogunlasamadigi kadar asklarima verdim , belkide tarihin gormedigi kadar. mutlu oldum o kisa anlarda , mutlu oldum ilk optugum kizla , ilk elini tuttugumda. ben herseyi basarabilecekken para ugruna ruhumu satip zengin olabilecekken sadece sevdigim insanlari sectim , onlar icin yasadim , onlar icin oldum. anlayamadilar degerimi , belkide ben anlayamadim degersizliklerini. cok sevdim ben onlari , ama hani nerdesiniz lan ? nerdesiniz gozumdeki ustun varliklar , ugrunuza intihar ettigim silahi agzima dayayip cektigim (malesef patlamadi o silah) ustun asklar , varliklar nerdesiniz lan ? hepinizin a. koyam.

bunun otesinte son bir sozum vardir benim.

olmek istiyorum ulan...
isimsiz kahraman
banu alkan, murat taşdelene; sen benim gibi saf ve temiz bir kızı çok ararsın dediği an, kullanmış olduğum ve bunu gerçekten istediğim durumdur.
walide sultan
yasamak istiyorum ulan.
adam gibi yasamak,
kirilmadan bukulmeden,
nefret etmeden.

seklinde; karsi onermeyi gonderen, dizelerle yorumlanacak, baslik.
metal mania
ee hala ne yasıyorsun o zaman tuvaletin geldiginde "sıcmak istiyorum ulan" diye bagırıyor musun yo gidiyor siciyorsun
olmek isteyen olur gider niye bunu bize duyuyorsun niye duyurma istegi duyuyorsun
seker
bu duyguyu hisseden herkes aynı zamanda şunuda hisseder, aslında sana nekadar haksızlık yapmışım bunu şimdi anlıyorum... aslında durum böyle değildir ona haksızlık yaptığınız falanda yoktur. artık nasıl bir boktan duygu seli içersindeyseniz garip bir şekilde bunu düşünürsünüz.

neden yaşıyorumki benlerin ardı arkası kesilmez ve yaşamak için tek geçerli sebebiniz sizi sevenlerin olduğudur, hatta bazen öldüğünüzü düşünür sonrada yok ya en azından bunu aileme nasıl yaparım cık cık cık annem ne kadar üzülür diye yatıştırırsınız kendinizi.

sonra ertesi gün olur ve o gene yanınızda değildir onu o kadar çok özlemişsinizdir ki ama hissediyorsunuzdur geri dönüşü yoktur dönmeyececektir belkide dönse zaten siz artık onunla olamayacaksınızdır, ama içiniz okadar acırki ölsemde kurtulsam aklımdaki tek düşünce bu dersiniz.sonrada içten içe isyan eder ölmek istiyorum ulan dersiniz.

işte herşey aslında bu durumun bitmesini istemenizdendir, artık onu özlemek istememinizdendir, artık onun adı geçen bir cümlede durup o eski anıların canlanmasını istememenizdendir, olup olmadık yerde onu hatırlamak istememenizdendir, eski neşeli günlerin geri gelmesini istemenizdendir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol