biten akbilin çıkardigi ses

pixie
otobuse binip akbilinizi bastiginizda makinanin cikarmasinin olasi oldugu ses. bu irrite edici sesi 3 kere ustuste cikarir ustelik. artik sussun istersiniz. sanki butun otobus donup "aaa kimmis bu akbili biten" diye size bakmaktadir. kendinizi sofore aciklama yapmak zorunda hissedersiniz. aa daha yeni doldurmustum oysa.. hadi len. doldurmusmus. yesinler. basbaya bitmis iste.

feci biseydir bu ses. aniden karizmanizi yerle bir eder.
henuz uc yasinda bir kardesim var
konya’da bu sesi duymaniz ile birlikte makinede bir yazi belirir ’yetersiz kredi’ bu durumu daha da feci bir hale getirir makinenin size ’paran yok kredin de yok’ siktirla demedigi kalir boynunuz bukuk, gozunuz dolu kredi yukletmeye gidersiniz.
istenmeyenadam
doluyken öylesine cılız bi "hadi geç" sesi çıkaran cihaz boş akbili basar basmaz çirkefleşir hayvani sesiyle bütün bakışları üstünüze toplar.içinizden "oh amk fakir var diye bağırsaydın bari" dersiniz.allahtan artık şoförlerde akbil bulunuyor da milletten akbil dilenerek daha da ezilmiyoruz.
steroid
"allah belanı versin yavaş çal biraz yavaş sktimin edevatı" şeklinde içses haykırışlarına sürükleyen bir sestir bu. acımasız tefeci gibi bir alettir zaten o, sömürür sömürür kredi bittiği zamanda nükleer saldırı sireni gibi çalar puşt.. o anda bir sinirle içerde mal mal merakla bakanlara dönüp filmlerdeki gibi "neye bakıyorsunuz sizi lanet olası aşağılık zenciler, kahrolası piç kuruları..!!" diye bağırasım gelir ama bindiğim hat bunu kaldırmaz işte, alırlar ortaya..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol