içki içen türbanlı kızlar

0 /
oktuys
"ben bu kendini bilmezlerin gununu nasil gosterebilirim ?" endisesiyle acilmis ama -sanirim- esinlendigi "abi baslik" parklarda yiyisen turbanli kizlar in amacini uzaklara bir yerlere goturup anlamsizlasmis baslik. zira turbanlilar hicbir zaman "gunah islemedim ben,islemem de" iddiasinda olmadilar ki. e, bu olayda turbanin temsil ettigi deger acisindan da bir celiski yoksa garip olan ne? sonucta bir basortusudur ve kullanim amaci namahrem inancidir, karsi cinsin ilgisini uyandirmamaktir. bunun icin icki icmeleri gayet dogaldir,insandir.
independence
hayvanlik etmi$ kizlardir.orttukleri turbanin haysiyetine ve $erefine golge du$uren kizlardir.bunlar kiz bile degildir hatta.commodor ejderidir bunlar evet!

insan misiniz siz de icki iciyorsunuz..size yaradan tarafindan agiz ve mide verildiyse bunun amaci sadece nefes alabilin, yemek yiyin ve arada sirada da su icin diyedir.kimsiniz siz de icki iciyorsunuz!

hadi yapacaksiniz bir hayvanlik ve icki iceceksiniz.o zaman acin ba$inizi da boyle bir ba$liga konu olmayin.acin ba$inizi icin ickinizi sonra yeniden kapatin.cunku eger icki icmek gunahsa gunaha giriyorsunuz ve eger bir de turban takiyorsaniz milyon kati daha fazla gunaha giriyorsunuz.cunku elimizde gunah tarifesi var.biliyoruz da konu$uyoruz!

bakalim ne yaziyor gunah tarifemizde.

----------------i$lenen gunahlarin cehennemde saat kar$iliklari------------------

1- eger biz erkek & di$i bir yerde icki icerse cezasi 4 gun cehennemde yanmaktir.

2-eger bir erkek & di$i turbanli bir $ekilde icki icerse normalde icilen ickinin 83 gun 8 saat 42 dakika daha fazla cehennemde yanacaklar.

3-tarifemize kdv dahil degildir.

4-bu tarife yaradan ust cemiyet kurulu tarafindan incelenmi$ ve uygun gorulerek kullara yollanmi$tir.

evet! ya$asin ki elimizde tarife var.yoksa boyle bir ayrim yapmak salaklik olurdu.$ukurler olsun ki gunah cizelgesi yollandi bizlere zamaninda!
my son is father
cumaya gidip aksamlarida cumhuriyet meyhanesinde demlenen, ramazanda oruc tutup moda teras ’ta sarap icen, kurban bayraminda bayram namazina kalkip ama baska zamanlar namaz kilmayan insanlardan farki olmayan insan toplulugu.
ilean
muhtemelen kanserdir. kemoterapi görüyordur,saçları dökülmüştür ve peruktan da haz etmiyordur.türban takmayı kendine çözüm olarak görmüştür, üstüne gitmemek lazımdır zaten hasta bünyedir, morale ihtiyacı vardır.gerekirse masasına oturulup kadeh tokuşturulmalıdır.
akbays
19 kasım 2006 tarihli gazetelerin çoğunda manşet olan haber başlığı. bir elinde silahla güvenlik kamerasına yakalanan türbanlı hırsızın resmi haberi süslüyor.
lady rosenred
öncelikle türban ile başörtüsünün ayrımını yapmak gerekir,sonra da yaptıkları şeyin ayıp mı,günah mı,terbiyesizlik mi yoksa normal mi olduğunun düşünülmesi gerekir.

eğer türban olarak addedilecekse,şu bir gerçek ki amaç zaten dini değildir.bu yüzden "yemişim sevabını günahını" gibi bir tavırla içki de içerler,günaha da girerler,kimseye de laf düşmez.

ha eğer bahsedilen başörtüsü ise,burda iki ayrıma gidilebilir.mesela başörtüsünü neden takıyor;aile baskısı yüzünden mi yoksa dini gerekleri yerine getirmek adına mı? eğer baskı ile örtünüyorsa elbette ki baskı ile yaşayamadığı şeyleri ailesinden uzak olduğu her ortamda özgürce yaşabilmek isteyecektir bünye,dolayısıyla günahı,ayıbı takmayacaktır,burda da üçüncü kişilere laf düşmez..eğer ki dini gerekleri yerine getirmek için kapanıyorsa ve bunu canı gönülden yapıyorsa burda bir yanlışlık olmalı,zira içki dinimizce günah kabul edilmiştir ve bu ablamız da bu gereği yerine getirmemektedir.ha ama bu böyle olsa da üçüncü kişilere yine de laf düşmemektedir.zira kulla allah arasına kimse giremez,ister sevap işlesin ister günah işlesin kimseye bunun üstüne konuşma,yorum yapma hakkı doğmaz.
maliyeci
bu kişilerin imanı üzere bir yorum yapmadan,küfür etmeden,bu halleri tartışılabilir,eleştirilebilir.fazlası saygısızlıktır.
sahmeran
kafaları karışık olan muhtemelen başlarını örtme amaçlarının daha net olarak farkına varamamış olan ve belkide bilmeden büyük bir topluluğu zan altına bırakan insancıklar kimsenin imanını şahsiyetini yargılamak bana düşmez ama en azından arkadaşım artık bir karar verseniz demek hakkım...
sahmeran
inandıkları uğruna sevdiklerinden vaz geçen türbanlı kızlar... duyguları olan makina olmayan türbanlı kızlar...nefis sahibi oldukları hatta hepimiz gibi normal insan olduklarının unutulmaya başlandğını sandığım türbanlı kızlar...inancını seçmiş ve bunu hayatının önceliği yapmış bunu başarabilmiş türbanlı kızlar...artık sıkılmış türbanlı kızlar...nefes almak istiyoruz çekin gözlerinizi üstümüzden diyen türbanlı kızlar.........
redcrow
buyuruyor ki; "insanlar işlemiş oldukları günahlardan ve sevaplardan ayrı ayrı sorgulanırlar" stop.
yedi kademeli cennet konseptinin deniz görmeyen katlarında yer almayı kabullenmiş mümin tipidir,zararı kendinedir.hatta üsküdar sahilinde içki içen vatandaşa saldıran,doğuştan kafası güzel tiplerden daha sempatik,daha insancıldır.türban takmayı kendi seçtiği gibi içki içmeyi de kendisi seçmiştir.bana nedir,bize nedir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol