içki içen türbanlı kızlar

lady rosenred
öncelikle türban ile başörtüsünün ayrımını yapmak gerekir,sonra da yaptıkları şeyin ayıp mı,günah mı,terbiyesizlik mi yoksa normal mi olduğunun düşünülmesi gerekir.

eğer türban olarak addedilecekse,şu bir gerçek ki amaç zaten dini değildir.bu yüzden "yemişim sevabını günahını" gibi bir tavırla içki de içerler,günaha da girerler,kimseye de laf düşmez.

ha eğer bahsedilen başörtüsü ise,burda iki ayrıma gidilebilir.mesela başörtüsünü neden takıyor;aile baskısı yüzünden mi yoksa dini gerekleri yerine getirmek adına mı? eğer baskı ile örtünüyorsa elbette ki baskı ile yaşayamadığı şeyleri ailesinden uzak olduğu her ortamda özgürce yaşabilmek isteyecektir bünye,dolayısıyla günahı,ayıbı takmayacaktır,burda da üçüncü kişilere laf düşmez..eğer ki dini gerekleri yerine getirmek için kapanıyorsa ve bunu canı gönülden yapıyorsa burda bir yanlışlık olmalı,zira içki dinimizce günah kabul edilmiştir ve bu ablamız da bu gereği yerine getirmemektedir.ha ama bu böyle olsa da üçüncü kişilere yine de laf düşmemektedir.zira kulla allah arasına kimse giremez,ister sevap işlesin ister günah işlesin kimseye bunun üstüne konuşma,yorum yapma hakkı doğmaz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol