sis theme

0 /
independence
sinanhalac ki$isinin iki gundur "madem ben ek$i sozluk’ten buraya geldim, hadi bakalim sen de ek$i sozluku bana getir!" biklemelerine dayanamayarak hazirladigim son sozluk themesi.$u anda da default theme olarak kullanilmaya ba$landi.umarim begenilir.begenilmedigi takdirde sinanhalac’i oldurmek zorunda kalacagimdan endi$eliyim.
ithilquessir
butun butonlara gonul rahatligiyla ulasabildiginiz, insani kanser etmeyen, gozu yormayan, insanin yazdikca yazasini getiren yeni tema.

keske guzel oldugu kadar ozgun de olsaydi.

seyhmerat
son derece basarili bir theme hemde, acaip rahat kullanilabiliyor, renkler son derece mat ve goz yormayici, ayrica yeni oldugu icin de daha bir gaz veriyor yazmaya.
independence
benim gibi gunde minimum 15 / 16 saatini bilgisayar kar$isinda geciren birisinin gozlerini minimum olcude rahatsiz eden sozluk themesi.opuyorum kendimi.
agire jiyan
yeni logosuyla cok daha guzel olan theme. neydi o grinin uzerine altin kulcesiyle yazilmi$ gibi duran bilgi sozluk ibaresi. verilmi$ sadakamiz varmi$.
ankakusu
cok sade olmasina ragmen, benim gibi gozu bozuklarin okumasini kolaylastirdigi icin tercih sebebi olan theme.
goruntu olarak daha guzel ve hos theme’ler yok mu? var, hemde cok daha guzelleri var ama ben bu theme’den vazgecmem arkadas.
o kadarda tutucu biriyim...
bgat
her zamanki seçimim olduğu için başka bir theme kullanınca sanki bilgi sözlükte değilmişim gibi hissetmeme neden olan theme.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol