okul servislerinde yaşananlar

nick nicki nickince
gunlerden bir gun bostanci sahilde isiklarda duruyoruz. ondeki servisten birkac sanirim orta okul ogrencisi kiz arkalarini donmus bizim servise bakiyorlar. servis soforumuz bir kac saniye dayandi dayanmadi, yaninda oturan servisin firlama ilkokul ogrencilerinden aram’a dondu: ’aram seninkini soruyorlar...’ dedi. cogumuz daha ne olup bittigini anlamadan bir baktik ki aram pantolon-don ne varsa indirmis. dilimiz falan tutuldu, soku atlatip gulmeye baslamamiz idealtepeyi bulmustu...
yapisiktekiz
eski manitayla karsilastigin ulan bugun konusup arayi duzeltsemde yanina siginsam yolboyu isimize baksak dedirten amam herseferinde tirt cikan fantezi araci
seyhmerat
arka beslideki butun veletleri kaldirip orada tek basina uyumakta serviste yapilanlar arasinda herhalde en guzellerden biriydi.
angelus
hic bilmedigim olaydir bu yasananlar zira ben hep uyurdum serviste. serviste ne olmus ne bitmis kim olus kim kalmis hep sonradan ayrintili rapor alirdim.
fasa fiso
sigara icenler arka beslinin kenarina gecerler camdan kafayi cikarip sigara icerlerdi, deve kusu misali.maksat servis soforu kokuyu duymasin.tabi aynalari hesaba katan olmazdi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol