insanı kişiligiyle değerlendirmek

alley
bir insani degerlendirirken sahip oldugu kisilik ozelliklerine ve tasidigi degerlere gore degerlendirmek. onemli olan o kisinin hayatta neye deger verdigidir, ne oldugudur.
bitos
kisisel olan catismalarin yogunlasacagi yada azalacagi anlamina gelir.bir insana saygi duymak boyle mumkun olabilir.
defrost
genelde önce dış görünüş, daha sonra kişiğe göre değerlendirme yapıyoruz. bu da çogu zaman tanımadığımız halde gıcık olmamıza neden oluyor. insanı kişiliğiyle değerlendirmek, o insanı değerlendirmektir.
bitos
duygulari harekete gecirerek alici antenleri ortaya cikarma sureti ile degerlendirmek.is ortamlarin da olmamasi gerek olay.
ronniefrown
1993 yılında grammy ödül töreninde "grammy legend" ödülünü alan michael jackson, kendisi hakkında açılan cinsel taciz davasının sonucunda suçsuz olduğunun ortaya çıkması ile ilintili olarak şunları söylemiştir;

....in the past month, i’ve gone from "where is he?" to "here he is again," but i must confess, it feels good to be thought of as a ’person’, not as a ’personality’. because i don’t read all the things written about me, i wasn’t aware that the world thought i was so weird and bizarre. but when you grow up as i did, in front of one hundred million people since the age of five, you’re automatically different. the last few weeks, i have been cleansing myself and it’s been a rebirth for myself. it’s like a cleansing spirit.

http://mjtkop.com/home/modules/sections/index.php?op=printpage&artid=16&phpsessid=c457fe1fa49e9cd90bd3f7615585a7bb

yani, insanların kişilikleri çok farklı olabilir. çocuksu, olgun, çılgın..vs. ama onu öncelikle bir insan olarak ele alıp her insanın sahip olması gereken temel haklarını teslim etmeliyiz.
eva braun
eksiktir.bi insan sadece kisiligiyle degil dis gorunusuyle de beraber bi kombinasyon olusturulucak sekilde degerlendirilir.benim icin dis gorunus onemli degil diyorsaniz (bkz: yemeyin beni)
mucadele
çirkin bir insanın kişiliğiyle pek ilgilenilmez dürüst olalım. fakat bakışlarında iyi niyeti, vicdanı gördüğüm insanlara çok özel muamele yapar ve genelde arkamdan dedikodulara sebep olurum.. saf temizlik, vicdan az bulunan ve değerli şeylerdir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol