10 aralık 2005 galatasaray beşiktaş maçı

0 /
deathless
biletler biletix bayilerinde ve web sitesinde 7 aralik 2005 carsamba gunu saat 10:00’da satisa cikacak.

galatasaray-besiktas bilet fiyatlari
kapali ust 80 ytl
kapali alt 60 ytl
yeni acik ust 35 ytl
yeni acik alt 30 ytl
eski acik 50 ytl
misafir takim 50 ytl

mac gunu ali sami yen gise fiyatlari
kapali ust 71 ytl
kapali alt 54 ytl
yeni acik ust 31 ytl
yeni acik alt 26 ytl
deathless
10 aralik cumartesi gunu saat 19:00’da ali sami yen stadi’nda oynanacak olan galatasaray-besiktas derbisini cuneyt cakir-bahattin duran ve alpaslan dedes hakem uclusu yonetecek. 4. hakem mehmet fatih gokce...

netman
bu aksam izlemek istedigim hadise... gonlum galatasaray demekte ama centilmenligi elden birakmayip iyi olan kazansin dioruz...
deathless
temposu nedeniyle kaybedilmesi halinde bile iki takimida guzel oyunlari sebebiyle kutlayacagimiz mactir. ilk yari itibariyle hakem hatasi gorulmemektedir.
seyhmerat
ilk yarisinda galatasaray’in mukemmel oynadigi ama besiktas’in bala gote iki gol buldugu mac olmustur.ayrica hic bir zaman sevmedigim insan mondragon yine onemli macta yine angut gibi gol yemistir.ikinci yari galatasaray bu maci rahat alir.
spooky
galatasaray taraftarinin yeterince ilgi gostermedigi mac olmustur. ozellikle yeni acik tribunun alt tarafinda neredeyse kimse yoktu. havanin cok soguk olmasi ve galatasaray’in son haftalardaki kotu performansi bunda etkili oldu. ilk yarida tomas’in yoklugunu kornerlerden yedigi iki golle anlayan galatasaray, yalcin’in yaptigi hatalar ve guvensizlikleri ile ilk yariyi zor kapatti. ancak 2.yariya daha derli toplu giren cimbom buldugu ardarda iki golle rahatlayip maci bitirdi. 55.dakikadan sonra oyunun kontrolunu tamamen ele alan cimbom, besiktasa bi kac pozisyon verdi ama maci kazanarak fenerbahce’yi takibe devam ederek umudunu yarinki erciyesspor macina birakti.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol