benimle dans eder misin

0 /
angelus
yarismanin yapimcilari zannediyorumki modern danslarin/danscilarin katilimlarini beklemektedir. lakin unutulan bir gercek varki burasi turkiye. burada tangoya gonul vermis bir kitle vardir evet ama kilic kalkan gosterilerinide dans zanneden bir kitle yok sayilmamalidir. bu baglamda yarismanin oldukca renkli gececegini dusunmekteyim. heyecanla bekliyoruz.
cocabora
yeni ayni senaryo,farkli oyuncular...tv kanallari bunu hep yapiyor.genc,yakissikli ve aslinda hayattan pek umudu olmayanlari bir ev tarzi yere topluyorlar,ya sarki soylettiriyorlar ya da dans...bu da siradan bir umut yarismasi.belki aralarinda parlayanlar cikacaktir,cunku iclerinde hakkaten basarili,gelecek vaadeden danscilar var.ancak %90 indan fazlasi yarisma bittikten bir ay sonra unutulacaklar.hatta elenenler unutuldu bile belki.ee tabi parlamak icin neler yapmiyor ki yarismacilar...arkadasinla ask yasayan mi desem goze batmak icin...diger birine laf soyleyen mi desem.arada juriyle tartisan insanlar(huysuz virjin bile var!!)
ama sonuc yarismanin baska bir ismindeki versiyonu atv de cikti bile.
bu televizyoncular isini biliyor ya...
cocabora
yeter artık diyemiyoruz şuna.daha yeni bitti diğer yarışma,bir hafta sonra aynı hikaye tekrar!!!bu sefer iyice abartmış olayı kanal d!!sürekli annesi,babası kazada ölmüş,veya abisi sakat,ne bileyim evi tek başına geçindiren insanları bulmuşlar...kullanıyor bizi,türk milletini.
ankakusu
benim msn’de nicikimin bir parcasi. nickim aynen su sekildir:
gelinim olur musun?? benimle dans edermisin??? peki gerdege girermisin??? ;) 3.0-4.4 4.3-4.7
walide sultan
insanlari yarinlara tasimak icin onlerine hedef koymak lazim...yoksa ac olduklarini issiz olduklarini caresiz olduklarini surekli hissetmeleri tehlikelidir...o zaman dusunurler niye boyle oluyor ne oluyor bir yanlislik mi var diye...sonra isyan etmeye baslarlar ki bu tehlikelidir ...halbuki boyle" bos kafalar bos kalsin" gayretiyle yarisma! adi altinda olusturulan programlar, insanlari "merak" gibi onemli bir olguyla yarinlara tasirlar...onlar da hic seslerini cikarmadan bunlari izlerler gundem olusur yarismacilarin her turlu marifetleri herkes tarafindan heyecanla takip edilir...bu iste hepsi budur.. biri biter bir digeri baslar insanlar mesgul olsun azmasinlar baska konularla ilgili ve tehlike de olusmasindir...raksedip dursunlardir...ne guzel ne guzel...
lintu northenlight
kanal d’de yayınlanan, türk kanallarındaki birçok saçma ve gereksiz programın yanında pek de kötü kabul edilemeyecek ve vakit öldürmede yararlanılabilinecek bir dans yarışması.
amazonta
fox tv de an itibariyle yeniden başlamış olan program. fakat huysuz virjin tiplemesi yerine seyfi dursunoğlu normal haliyle çıkmıştır sunmaya. jüriye de murat boz ve çağla şikel eklenmiş asena ve tan sağtürk çıkmış.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol