ailecek film izlerken erotik sahne çıkması

0 /
pixie
yarim saattir agizlarini acmadan film izleyen aile bireyleri aniden ayni anda sacmasapan konulardan konusmaya baslarlar, eger ortamda kucuk cocuk varsa bu genellikle cocugun ilgisini baska tarafa cekmek icin yapilir. herkes gozunu televizyondan ceker ve duvarlara, koltuklara, birbirlerine bakmaya baslar.
normalde ilgiyle izlenecek sahneler de heba edilmis olur.
seyhmerat
erotik sahnenin hard-pornoya yaklasma surecinde kanalin degismesiyle son bulacak hadisedir,hele kumanda babadaysa kesin degisir.
quantitatif
ailecek film izlerken erotik sahne cikmasi zaten eger film seyri televizyonda yapiliyorsa ve dijital kanallar degilse olasi bir durum degildir.bilirsiniz ki filmler makaslanir.ama dijital bir kanalda ya da vcd/dvd de izleniyorsa film cok dogal karsilanmasi gerekir.cunku o da hayatin bir parcasidir.gercegi bizim dizi filmlerinde ya da turk filmlerinde kadin cinsel iliskiye girmeden hamile kalabilir.ya da bir erkek bir kadin yalniz kaldiklarinda evde genellikle masum masun oturup sacmaliklardan bahsedilir.velhasil olasi durumlara turk ailelerin alismasi gereken seydir.
sergey
sirf odullu film diye babam duvara karsi’yi izlemek istemisti ben de daha onceden izledigimi belli etmemek icin ses cikartmamistim ancak film vcd den izlenmeye basladiginda babam sinir kupu olmustu bile.
eldrun
yıllar önce tvde eyes wide shut filmi oynamaktadır.terasdaki eldrun ve arkadaşları muhabbet etmekte ve ara sıra filme goz atmaktadırlar.baba ise odada filmi izlemektedir.o sırada anne içeri girer.filmdeki o ünlü sahne başlar.muhabbet kesilmiştir tvye odaklanılır.anne, çocuklar var kanalı değiştir diye babaya seslenir.babanın cevabı; n’olcak canım izlesinler.
strahd
ne saçmadır, sanki o anne-baba o çocuğu aynı yolla yapmamıştır; sanki o çocuk da bunu bilmiyordur. varoluş biçimimiz neden ayıp olsun ? zamanında birisi kıçından tabular uydurmuş, biz de koyu takipçileriyiz.
igoriyan
aile arasında utanmanızı kızarmanızı ve stresınızı bı anda alan rahatlatan guzel olaydır. ergenlik çagındakı gencin kurtarıcısıdır bu durum.
ankakusu
utanirsiniz buna gerek yok iken, sikintiya ugrarsiniz yine gerek yok iken. babalarin bu hususta esnek bir tavir aldiklari sikca gorulmektedir.
uyuz oglan
zor bir durumdur. kimse bisi yokmus gibi davranmaya calisir. halbuki herkez kasılıyodur ani bir hareket yapmamak icin. oksurmemek icin bile kendini zor tutar insan.
denemeler
olay babanın kumadaya uzanması ve kanalı değiştirmesiyle yahut "kızım/oğlum bi su getirsene mutfaktan." repliğiyle son bulur. bu durum sadece erotik sahne de değil, basit bir öpüşme sahnesinde de aynı panikle devam eder.
nickimi kaybettim kenan ilinde
babanın gecenin bi yarısı televizyonda zap yaparken 42 yerine yanlışlıkla 422 tuşlaması ile ekranda kenetlenmiş bir çift insan belirmesi ve babanın kitlenip bi on saniye öylece kalması.allahtan odada başka kimse yoktu da işi şakaya vurduk.

baba-neyse oldu bi yanlışlık.hem sen artık eşek kadar adamsın.bunlarla utanıcak değilsin ya.

ben-ya yok ehehee

baba-ulan kaçtı o kanalın numarası?arada bir göz atayım.

ben-baba yuh artık o kadar da değil ama aaaaa.

sari ada
evdeki yaş ortalamasının büyümesiyle doğru orantılı olarak -fazla abartılı olmadığı sürece- bu sahneler gayet doğal şekilde izlenir, moderniz canım biz ne var bunda utanılacak edası takınılır,
lakin odada yaş ortalamasını düşüren ergenliğe pek yaklaşmış küçük kardeş varsa verdiği tepkiler ailenin cool havasını kaçırabilir,
"oooooo ne biçim öptü şuna bak abla gördünmüüüü offff" şeklinde cümleler duyulmadıkça kanal değiştirilmez.
apple
söz konusu hadisenin aileden aileye değişken tepkilere yol açacağı durumdur. bazı aileler için "ne acayip birşey bu değiştirin şu kanalı" veyahutta çıt çıkmayan bir sessizlik ile anlaşma yapılmış gibi kumandaya ulaşabilme tepkisi gelirken, bazı ailelerde ise "ne yapıyor bunlar? 40 yaşından sonra saz mı çalıyorlar? ehuhehe" cümleciği de gelebilir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol