hababam sınıfı uc bucuk

rosencruz
artik sikmaya baslayan hababam serisinin yakinda vizyona girecek son filmi .serinin bir sonraki filminin hababam sinifi olmek istiyor adi ile cikacagi rivayetler arasinda.
ilean
daha onceki diger ornekler gibi turkiye’de korku filmi yapilamadigini bir kez daha gosteren film.hem hababam sinifi eski haliyle guzeldi.bir film tuttu diye illa pesini getirip bokunu cikarmak adet edinildi malesef.
serco
sirf yapimci ve yonetmenin hababam sinifi uc bucuk ismi ile insanlarin dikkatini cekecegini dusunduklerinden zorlama bir senaryoya sahip oldugunu cumle aleme ispatlayan film.allahtan o deyimin adi yedi bucuk atmak veya sekiz,dokuz bucuk atmak degil , yoksa hababam sinifinin anisi iyi bir tecavuze ugrardi , oyle boyle degil.
goodygoblin
hiçbir filmini sevemediğim hababam sınıfı filmlerinden en sonuncu ve belki de en saçma olanı.artık yüzüncü film belkide yeter çekmeyin yenisini istemiyoruz dedirtti bizlere.
maliyeci
kalitesiz bir yapımla hababam sınıfı’nın isminden yararlanmak üzere çekilmiş bir film.yapmayın etmeyin,o adı karalamayın lütfen,neyse parası toplanıp bu halk verir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol