baba zula

0 /
angelus
zen grubunun film muzigi projesi sebebiyle anlasmazliga dusup gruptan ayrilan elemanlarin kurdugu grup. daha cok deneysel muzik yaparlar. ilginc bir gruptur, nefretle karisik tarifsiz severim kendilerini.
deftones
tabutta rovasata filminin muziklerini de yansimalarla beraber yapmistir. anlasamadigi icin rockncoke 2005 e cikmamistir. biz kampcilari ziyadesyle uzmustur.
walide sultan
biraz geriden takip olsa da bu grubu dinlemek mutluluguna bugun eristim...cocuklarim bana pc den dinlettiler, cok begendim onlara tesekkur ettim, bir de karsilikli oynadik...sonra bir de pc lerinin hic tozunu almadiklari icin, onlari haslayip ortami terkettim...saka bir tarafa, grubun yaptiklari muzigin kalitesinin yuksek oldugunu tek bir parca dinlememe ragmen hemen caktim...belli oluyor muzigin ilmini almis bu cocuklar,bizim ezgilerimizle evrenselligi yakalamislar... bir turk vatandasi olarak muthis gurur duydum...sayilarinin cogalmasi dileklerimle...
ronniefrown
(bkz: çaçaron) da dinleyip hiçbir anlam veremediğim, anlaşılamamaktan prim yaptığını tahmin ettiğim grup. sahneye dansöz çıkartarak beni dumurdan dumura koşturmuşlardır ayrıca.
ohannessenpetersburgerking
80’li yillarda hirsiz alarmi olarak tasarlanan, ama hirsizlari yakalamaktan cok onlari eglendirmeye yarayan acayip bir hedeyi, alisilmisin disinda sesler uretmek icin enstruman olarak kullanan -galiba bu yonuyle yurt disinda hayran kitlesine sahip- yaratici grup..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol