final sınavı

0 /
shibumi
sozlukten insani uzaklastiran,insani kitapla ozdeslestiren,kanli gozlerin altinda mor halkalar yaratan ve bitince haydi taksim’e gidelim muhabbeti yapilan sinav turu.
ilean
istanbul universitesi’nde her sene bayramdan sonra yapilan ve tum aile bireyleri tatile cikarken evde oturup ders calismaya sebebiyet veren lanet sinavlardir.
pejovenk
bu sene birden fazlasindan kalmam durumunda okulu uzatmama sebep olacak stres ve sinir harbi niteliginde gecen iki hafta boyunca girdigim sinav turu
seyhmerat
bu pazartesi gunu baslayacak olan sinavlar cesidir, ancak sibirya soguklari gelip saglam bir kar yagarsa ve okulda tatil olursa baska bir zamana ertelenecektir, insallah oyle olur. ote yandan genelde ogrenci deyimi ile kol gibi olur bu sinavlar cunku bir cok konu birikir bu sinavlara.
alchoburn
bütünleme gibi ek bir sınav mevzubahisse, dersleri sallamayan bünyenin arkadaşları tarafından sinemaya gitmek için kandırılması sonucu yaşamadığı sınav biçimi
nostalji kralicesi
genellikle siz bu salak sinavlar icin bir gun hic durmadan calisirsiniz, ama ogretmen israrla butun gun ogrenmeye calisip ezberlediginiz bolum haric her bolumden soru sorar.
aello
insanı depresyona sokabilir. taaaa sene başından itibaren öğrenilen her şeyi didik didik sorarlar. illettir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol