evlendikten sonra değişen şeyler

0 /
31subat
bekarken evinize sik sik gelip temizlik yapan, size leziz yemekler yapip birakan bir sevgiliniz varsa tekrar o gunlere donmeyi cok ozleyeceginiz degisikliklerin tumu.
pixie
evlenmeden once ya;
jiletiniz ve tras kopugunuzle mutlu mesut gecinirken, evlendikten sonra aniden butun tuvaleti sarmis parfum kokusu ve lavabonun deligini tikayan uzun sac telleri ile basabasa kalirsiniz
ya da;
tuvaletinizde sac fircaniz, binbir turlu kreminiz ve makyaj malzemeleriniz vardir, evlendikten sonra aniden killarini oraya buraya sacan tras bicagi ve yikanmasi icin ortaya atilmis beyaz atletle karsilasirsiniz.
nihilist
-abi evlendikten sonra degisen seyler diye bi baslık actım.
+yaz hemen; anketlere verilen cevaplar.
-abi cok hınzırsın.
+oleyimdir hemen anket mi lan burası derim ve cinbazlı rulu kelime oyunlu seytan entryler girerim.
-bayılırıyorum abi sana cok farklısın cok yaratıcısın.
otlupeynir
erkekler için evlendikten sonra sex bedava olur, tabiki bu ilerleyen senelerde yeniden paralı duruma döner. çünkü türk erkeklerinde bir rus kadın merakı vardır.
kadınlar içinde gizli kaçak sevişmeler yasal hale gelir. ilerleyen zamanlarda da kadınların sık sık başı ağrımaya başlar ve evlenmeden önce sevişmek için bin birtürlü kırıtan kadın gider yerine huysuz kaçak oynayan bir kadın gelir.
janisbaby
herşey hizla değişecektir, artik hayatinizin her dakikasinda yaninizda olan garip bir kişilik vardir, daha düne kadar elin yabancisi olan o adam/kadin artik aile kurumunuzun parçasidir. onun tercihleri akşam yemeğini belirleyecektir, onun programina göre akşam dişari çikilacaktir, hafta sonu aktiviteleri ortak kararlarla belirlenecektir, müzik zevki, sinema keyfi gibi kavramlariniz yamulmaya başlayacaktir. alkol almiş eğlenirken, ’’bu yanimdaki benim eşim, aman dikkat edeyim’’ diye düşünülecektir. bunlara ek olarak ailelerin varliği zaman zaman büyük kaoslara sebebiyet verecektir. aradan geçen zamanin ardindan ’’ne zaman çocuk yapacak siniz sorusu gelecetir’’ ki bu bekarken olmamasi israrla istenen bir aile kabusudur. son olarak bomba itiraf gelecektir ’’sevgili kalsaydik keşke’’.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol