sevgiliye sarılınca erekte olmak

0 /
31subat
keske olmasa dedigimiz ama libidonun vucudunuzu istem disi olarak harekete gecirmesi neticesinde vuku bulan bir hadisedir. sevgiliniz, yani o kaniniz caniniz kadar cok sevdiceginiz, hayatiniz, askiniz, bir taneniz size masumane duygularla yaklasip sarilmasi hadisesi esnasinda; heyecanlanan kalbin fazla kan pompalamaya baslamasi, damarlarinizda dolasan fazlalik asil kanin libidonun yonlendirmesiyle dolacak en uygun organ olarak pipiyi secmesi akabinde ereksiyon gerceklesir ve siz bunu saklamak icin cogu kez hatun kisiye fazla yaklasmamaya, o guzel, o kokulu, o buyulu tene cok isteseniz de arada bir bosluk birakmaya calisirsiniz. bir yandan oyle masumane bir durumda nasil olup da seyiniz kalkiyor diye vicdani bir sikinti yasarken diger taraftan da degdirmeme telasiyla anlik dengesizlikler yasarsiniz. boyle durumlarda hatun kisiler; erkegin libidosuna saygi duymali, aslinda gittikce yuvarlaklasan, metroseksuel akimlar karsisinda gunden gune eriyen erkek modelleri arasinda hala daha boyle bir sevgiliye sahip olmanin dayanilmaz hafifligiyle mutlu mesut olmalidir. muhtac olduklari sevgi pitirciklari sefkatli kalplerinde mevcuttur.
hassan
dogal olan ve bu yuzden de utanilmamasi gereken hadisedir. sevdiceginiz de size yaklasirken bir temas istedigi icin yaklasir siz de karsiligini veririsiniz. bu da vucudda hormonlari harekete gecirir ve kan penise hucum eder. olay bundan ibarettir.
melancomic
bana bunu yapamaz insan olamaz diyenlerin insan olmadığını düşündürten konu. son derece doğal bir şeydir bu hissetmektir, algılamaktır tüm benliğiyle yaşamaktır, sevginin, tutkunun belirtisidir. ama normal olarak bunu yanlış anlayabilecek kızlar zaten vardır, onları da iyice kuşkulandırmamak gerekir.
napoleon ve josephine
bir de bunun daha gelismis modelleri vardir, sevgiliyi görünce erekte olanlar... birkac gundur gorusulmemis ise bulusma yerine erken gelen er kişi,uzaktan sevdiceginin geldigini gorunce istemsizce erekte olur. aslinda cift arasinda bu cinsellik degil romantizm olarak gorulmektedir ama etraftan bakan yabanci ve dedikoducu gozler yuzunden bu mutlu an doya doya yasanamaz, hep gizlenmeye calisilir...
abbaxxas
sevgilinin hoşuna gideceğini düşünüyorum çünkü en azından emin olduğu bir şey vardır "arzulanıyordur",bu hangi kadının hoşuna gitmez ki?
ankunft
istem dışıdır. önüne geçmeye çalışmak, dikkatinizi oraya daha fazla vereceğiniz için, ereksiyon halinin artmasına ve sürenin uzamasına sebep olacaktır. unutmaya çalışmak en iyisidir. ya da ne bileyim işte, şiir falan okuyun, papatya yaprağı sayın, 19124818125’den geriye 68’er 68’er sayın. ama yok eğer sorun sizdeyse, gidin sevgilinize söyleyin. belki o bir çözüm bulur.
van ness
eğer olmuyorsa erkekliğinde bir gariplik var ya da kızı sevmiyor manasına gelen aktivite. gayet doğal olduğu zamanda penise az ayar verilerekten durum kurtarılabilir. aynı şey bayanlardada oluyor mu sorunsalı erkeklerin zihninde yer eder.
steroid
gayet doğal karşılanması gereken fakat çömlük zamanlarımda benim de çoğu insan gibi vicdan azabı duymama neden olan istemsiz durum. er kişi "dur şunu bi eve atayım.." veya "sinemaya götürüreyim de az yalaşalım.." gibi artniyetli bir amaç gütmüyorsa bayanın da bu durumu yadırgamaması gerekir.
performer
normal olan bu,tanrı erkeği eşine hazır hale getirmek için bu özelliği vermiş,erkek cinsel birleşmeye hazır hale geliyor,asıl tık yoksa iş kötü,moko gider hekime çalışmıyor makine, durumları söz konusu olabilir.
brahma
böyle bir durumda yalnızca üst bölgelerin birbirine temas ettiği aşağılara inildikçe arada ki boşluğun git gide büyüdüğü farkedilir.sarılma sona erince erkek kişisinde ellerini cebe atma hissi uyanır falso vermemek için.normaldir doğaldır yadırganmamalıdır.
independence
e ismi uzerinde sevgili.

sevgili ki$isi nicin sevgili ki$iligine terfi eder? pek cok $ey bir yana, fiziksel guzelligi sebebi ile.

e o zaman karde$im sevgiliye sarilinca erekte olmayacaksin da yoldan gecerken senelerdir goru$medigin hamza abiyi gorup selamla$ip ona sarildigin zaman mi erekte olacaksin.ha belki hamza abi nin de istedigi budur, bilemeyiz onu ama hayli sakat bir durum olur.uzak dur sen hamza abiden.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol