kevin costner

lahrivus
doğum: 18 ocak 1955 lynnwood, california.

tam adı: kevin michael costner.

aile durumu: costner ilk karısı cindy silva ’dan boşanmış durumda. sahip oldukları üç çocukları "the postman" filminde, babası ve annesi ise "tin cup" filminde küçük rollerde göründüler. şu anda ikinci eşiyle birlikte. 1996’da liam adlı dördüncü bir çocuk sahibi oldu.

eğitim: lise mezunu

önceki işleri: hollywood’a geldikten sonra filmlerde rol kapana kadar tır şoförlüğü, balıkçılık ve otobüs turları düzenlemecisi olarak çalıştı.

ödüller: costner, dances with wolves filmiyle en iyi film ve en iyi yönetmen oscarlarınıi kazandı. ayrıca jfk, tin cup ve dances with wolves filmlerindeki performanslarıyla en iyi erkek oyuncu dalında altın küreye aday oldu.

kötü ödüller : costner, the postman, wyatt earp ve robin hood: prince of thieves filmlerinde en kötü aktör, the postman filminde en kötü yönetmen seçildi.

fazla mesai: costner, "message in a bottle", "wyatt earp", "the bodyguard" ve "revenge" filmlerinde hem oynadı hem de yapımcılık yaptı. the postman, waterworld ve dances with wolves filmlerinde ise oyunculuk, yapımcılık ve yönetmenlik yaptı.

biliyor musunuz?: "wargames" filminde matthew broderick’in oynadığı rolü kabul etmedi ve "the big chill" filminde oynadı. ancak rolü montajda çıkartıldı.

bunu biliyor musunuz:? "raising arizona" filmi için üç kez deneme çekimine katıldı. fakat sonuçta rol nicolas cage’e verildi.
sinemafanatik.com’dan alintidir.
veron4
kesinlikle hakkı yenmiş insan evladı.sinema karteline karşı durunca elindekini avucundakini kaybetmiştir.(postman)
amazonta
hollwood’ta çekilmesi planlanan atatürk ile ilgili filmde atatürk’ü oynaması muhtemel kişi. kanal d haber’de kevin costner atatürk’ü oynayabilir mi diye bir haber yayınlanıyor an itibariyle.
atatürk kadar yakışıklısı asili bulunamayacağına göre idare ederdir.
independence
$u anda turkiye’de olan ve hatta cumhurba$kani tarafindan verilen cumhuriyet resepsiyonuna giden ki$i.

edit:atamizin da huzuruna cikmi$, anitkabir’e gitmi$.helal olsun.
independence
kurt acilimi’na destek veren aktor. bugun akp’li bir bayan milletvekilini arami$, aciliminiza cok super destek veriyorum ben demi$. hatta destegini bir de daha desteklemek icin de 16 ekimde turkiye’ye gelip daha net mesajlar verecekmi$.

herkes i$ine baksa zaten $a$ardim.
chimera
deniz baykalın o kim ki kürt açılımına destek veriyor sorsak haritada şırnak’ı bulamaz şeklinde ayar verdiği hollywood yıldızıdır.
beyonce’ye de ermeni soykırımını soralım oda aradan çıksın şeklinde ayarın dercesi arttırılabilir.
independence
+ sayin kevin costner, kurt acilimini sonuna kadar destekliyormu$sunuz efendim, dogru mudur bu bilgi acaba?
- evet. kesinlikle kurt aciliminin sonuna kadar arkasindayim ve sonuna kadar destekliyorum.
+ nedir efendim peki kurt acilimi?
- i$te boyle kurtler var, aciliyorlar sagda solda, kafalarindaki yazmalari cikartiyorlar, guzel oluyor yani. destekliyorum.
+ bunu anladiniz yani efendim siz kurt acilimindan, dogru mudur?
- ne o oyle kiyafetler ama, bak bu insanlarin yoresel kiyafetlerine benzer kiyafetler afganistan’da da var. orada gormu$tum icim kararmi$ti.
+ siz afganistan’a hic gitmediniz efendim, o gordugunuz hollywood’da olu$turulan bir sette bir senaryo icabi giyilen kiyafetlerdi.
- i$te sevmedim ama. afganistan acilimi olsun onlarin da acilimlarina sonuna kadar destek veririm. acilsinlar karde$im, ne o oyle bocekler gibi.
+ cok aydin bir bireymi$siniz siz, anlayamami$iz bunu bu zamana kadar.
- hep anla$ilamamaktan $ikayet etmi$imdir zaten ama bundan sonra her acilima destek verecegim. o zaman anliyor insanlar beni.
+ evet.
independence
kurt acilimina destek verdigi yonundeki haberler tamamen balon cikmi$ durumda. kevin costner’in turkiye’ye gelmesinde aracilik eden organizasyon $irketi bir aciklama yaparak "kevin costner bu konularda konu$mak icin kendisini ehil gormuyor, kevin costner dunyadaki tum demokratik acilimlara her zaman duyarli bir insan" $eklinde aciklama yapti. wohoo.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol