etrafina enerji saçtığıni sanan kız modeli

maliyeci
sabahin bir korunde olsun,aksam herkes yorgun evine donerken olsun karsiniza cikan,surekli yuzu gulen,susmaksyzin bir seyler anlatip duran lanet tiplerdir bunlar. cikan bir sesle bebek taklidi yaptigini sanarlar kafalari utulerken.malesef hemen her yerde bunlardan bir tane bulunmaktadir.goruldugu yerde uzaklasilmalidir.
peach
herhangi bir okul ya da tur gezisi sonrasi dagilan otobuslerin yorgun kalabaliklarinin arasinda ’’heyoo, aman ne kadar eglendim, keske donmeseydik, hede, hodo’’ seklimde tepkiler verip saga sola ziplayan tribe girmis kizlardir.
ayni zamanda niyeti is atmaksa ’’bugun kendimi cok enerjik hissediyorum, yaniyorum, barut gibiyim, kaplan gibiyim’’ falan diyen kizlardir.
retribution
ilk basta pek de fena gorunmeyen, zarari sonradan anlasilabilen, yine de pek bi kotu amaci olmayan kizlardir. aslinda gunluk enerji ihtiyacini karsilamak icin gunde ya da iki gunde bir, ihtiyaca gore yeteri miktarda alindiginda yararlidir. doz asimi halinde doktorunuza basvurmaniz bir ise yaramaz, o yuzden doz asimindan kacinin. bu tip kizlar olmazsa olmaz degilllerdir bu yuzden yaklasirken iyi dusunun.
radioslave
popüler kızlardır,güzelseler hele kız arkadaşları çok kıskanır ama genelde severler.bir çoğu iyi kalpli görünür ama değildirler,tek amaçları popüler olup göz önünde olmaktır. .
steroid
aralıksız kafa ütülemiyor ve bir de sinirli anınızda copur copur öpüyorsa harbiden enerji saçıyordur kendisi. hoşdur, baldır, bademdir bu kız..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol