susam sokağıni özlemek

0 /
maliyeci
siklikla karsilastigim olay.hele bir de simdiki cocuklarin seyrettiklerini gorunce acimamak elde degil.hal boyle olunca insan ozluyor. evet kabul,artik eski lezzeti alamayiz ama yine de fantazi olsun diye seyredilebilir,kurabiye canavari,edi,budu gibi, karakterler hatirlanarak gecmis yad edilebilir.
goetica
şimdiki bilgisayar başında buyuyen çocukları gördükçe daha bir özlenen durumdur.bir nevi çocukluğunuzu özlemek demektir.
edi ve buduyu..minik kuşu..kirpiği..
hala hop tereyagli balli ekmek laflarıyla yapılan sihirlere inanabilecek kadar saf olunan günleri özlemek.
tigris
arada kaldım
hem de tam arada
arada kaldım
hem de tam arada...
diye bir şakı vardı hala gözlerimin önüne gelir gülerim üç kuklanın yan yana duruşu ve ortadakinin bu şarkıyı söylemesi.
xerxes
yaşlandığımızı hissetmekle eşdeğerdir susam sokağıni özlemek. çünkü o sokakta masumiyet vardır, saflık vardır, çocukluğun kendisi vardır. hayatın acımasızlığı yoktur o sokakta...

özlüyorum...
imphotep
tereyağlı ballı ekmek...
kermit...
sayılar...
çocukluğum...
arkasından barış manço çıkardı 7’den 77’ye programıyla.. şimdi bile hüzünleniyorum düşündüğümde..çok ağlamıştım o programa katılmak için.. barış abi ile tanışmak nasip değilmiş.. ruhu şâd olsun...
myysteriouss
öyle bir özlemekki youtube’dan bulunmuş birkaç görüntüyü bile izleyememek, için ürpermesi, tüylerin diken diken olması, çocukluğuna dönmek istemek, ben neden büyüyorum demek..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol