kafasi sadece sekse çalışan yazarlar

0 /
independence
sozlugun insanlari egitmesi ve insanlara bir $eyler ogretmesi gerekliligini tamamen ortadan kaldirarak sadece cinsel icerikli ba$liklar acarak bunyenin dayanma gucunu zedeleyen yazarlardir bu ki$iler.biraz da etrafiniza bakin.bocek var bortu var ot var agac var.
(bkz: e pes diyorum artik tamam)
orumcek adam smith
seks ve siddet cocukluktan olume dek bilincaltina atilmis yasak davranislarin sembolleri oldugu icin, gunun birinde bosaltilmamasi halinde ileriki yillarda psikolojik sorunlari olacak bireyler bulunacagindan, benim liderligini yaptigim ve tebalarimin yakin zamanda artacagini hissettigim kisiler.
independence
muhtemelen sozluk icerisinde muritlerinin artmasina fazla musade edilmeyecek bir tarikat $eyhi gibidir bu yazarlar.oyle ki bocek ba$ligina "agaci siken hayvan" turunde bir tanim yazan ki$i, muhtemelen kucuk ya$ta gecirmi$ oldugu agir bir travma sonucunda bu duruma gelmi$tir ve insaniyet namina uzerine fazla gidilmemesi gerekir.bizde $imdilik gitmiyoruz.allah korkumuz var.
imgoindeeperunderground
"seri eksi oy veren erkek yazarlar güruhu" diye bir şeye sebep olabilecek bir açıklama olacağını tahmin etmeme rağmen söylemeden edemeyeceğim ki, her düşüncelerinin 1/3’ünün seks ya da sekse dair olduğu istatistiksel veri olan erkeklerin bulunduğu bir mekan olan sözlük için kaçınılmaz durumdur.
3 başlıktan bir tanesi seksle alakalı olacaktır, normal karşılanmalıdır..
melankomik
biraz daha kastığımızda "sekse kafalarını değil başka organlarını çalıştırdıklarından kafaları çalışmıyor" gibi bir sonuç çıkarabileceğiniz insanlardır. ama bir insanın kafası neden çalışmasın ki, yazdıkları tamamen seks hakkında da olsa, güzel yazıyorsa benim başımın üstünde yerin vardır o yazarın..burası bir sözlük, herkes kendi en iyi bildiğini yazsın sadece..ama saçmalamadan.....
salome
ya gercekten ozgurdurler ya da o kadar baski altina alinmislardir ki ozel hayatlarinda; "sanal" bir ortamda sanal birer "willy" olma cabasindadirlar, ya "nemfomanik"tirler dusunuldugu uzere ya da "sex"’i o kadar kaniksamislardir ki onlarin "sex"ten bahsetmesi tipki bir gezginin gordugu yerleri tanitmasina benzer, ya gercekten sig dusunurler ya da cok farkli bakis acilari olusturabilirler, ya ben gri renkten bi haberim ya da bu yargilarimin bir gecerliligi var...
el menzile beynel menzileteyn
eylemlerin adami olduklarinin imasindadir bu yazarlar..veyahut kafasini sekse adapte ederek eyleme donusturebileceklerini zanneden yazarlardir..birileri bunlara "bir seyi kirk kez soylersen gerceklesir" onermesinin hurafe oldugunu anlatmali..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol