şubat sogugu

independence
sadece 5 dakika kadar gozum takildi bu diziye.bu be$ dakika icerisinde bana garip ve tanidik gelen iki nokta vardi.

1-muhtemelen dizide onemli bir adami canlandirak aktore bir ba$kasi "hocam beklediginiz telefon geldi" dedi.hocam kelimesi oldukca tanidik geldi bana.

2-hocam $eklinde hitap edilen ki$inin fethullah gulen’e oldukca benzemesi bir diger tanidik gelen durumdu.

dizinin oynadigi kanalin da stv oldugunu du$unecek olursak uc ta$ ayni anda yerlerine oturdu ve dizinin icerigi bu $ekilde belli olmu$ oldu zihnimde.belki de hic alakasi yoktur ama yine de ben uzak kalmayi tercih ettim.
ankakusu
fethullah gulen’in kanalinda yayimlanan daha hic bir bolumunu bastan sona izlemedigim fakat bana biraz kutlar vadisimsi gibi gelen dizi.
serdarabay
gerçekler hiç bu kadar cesaretle ortaya dökülmüş müdür? ülkenin geleceği gerçekten bu kadar karanlık mıdır? ümit herşeye rahmen bu kadar ortaya çıkmış mıdır? dediğim bir dizidir...
walide sultan
henuz seyretmedim. lakin simdi bu basligin altinda yazilanlari gorunce bayagi meraklandim en kisa zamanda indirip(onyargisiz) seyretmeyi dusunuyorum...lakin yorumlara bakilirsa gerceklerin bu kadar ayan beyan ortaya cikmasi bir isigin yandigini gostermektedir...umutsuz olmayalim enseyi karartmayalim(bir cetin altan klasigi)...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol