yürürken müzik dinlemek

made in heaven
farkinda olmadan yolu ortalamaniza,arkanizdan gelen arabanin kornasini duymamaniza ve sans eseri yana cekildiginizde yaninizdan gecen soforun "senin ben anani avradiniiii" dercesine yaptigi el hareketine maruz kalmaniza neden olabilecek keyifli aktivite.
belkibirgunbiryerde
atilan laflari,oohs anamlari falan da duymamaniza ve huzur icinde yolculugunuza devam etmenize neden olan super bisiiy,hele bi de dinlediginiz radyo istasyonu cizirtisiz cekiyorsa cifte kavrulur valla...
orqn
o tshırlerın veya gıyılen herneyse ıcınden cıkan ve kulaga takılan kulaklık bodyguard gorunumu verır.cok yanlıs bı harekettır.yururken muzık dınlenmemelı hatta hıc bısey yapılmamalı sadece yurumelı ve allahım sana sukurler olsun kı yuruyebılıyorum dıye sukredılmelıdır.
sitare
hayattaki en büyük zevklerden biridir. insana farklı bir boyutta yürüyormuş hissi veren bir zevktir.

eğer pink floyd dinliyorsanız ve o muhteşem melodilerin gizemine kendinizi kaptırmışsanız bir ağaca veya direğe çarparak veya kendizi müziğin ritmine kaptırararak yaptığınız hareketler dolayısıyla cevredekilerin acayip bakışlarıyla rezil olma ihtimalinizin yüksek olduğu bir eylemdir kendisi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol