cenaze levazimatcisi

seyhmerat
en meshur cenaze levazimatcisi hic kuskusuz,the godfather part 1’de babaya konusan ve kizinin dovuldugunden bahseden ve babadan yardim isteyen ve efsane cumle olan:"for the justice we must go on our knees to don corleone"yi soyleyen bonasera’dir..(bkz: the godfather)
walide sultan
an itibariyla dehsete dusmusumdur yine kendi kendime...cunku, bugun kendisine yaptigim bir iyilik, demiyelim de yardim diyelim. ne isle ugrastigini bilmedigim bu sahis bana, "sizin de benim yardimima ihtiyaciniz olursa, ben de size yardim ederim" seklinde bir sunumla bu kartviziti vermistir. ben de oyle cantamin icine, uzerine bakmadan birakmistim. simdi gordum. once anlayamadim,anlayinca da dehsetle -git be! ne ihtiyacim olacak cenaze levazimatcisina manyakmi dir nedir?
diye tepki verip sonra, bunun da bir gun lazim olacagini ve bunun da diger meslekler ya da isler gibi bir is oldugunu dusundum. hatta o sahsin bana bu hedeyi verdiginde okumadigim ve az once ki, kotu tepkiyi o insanin yuzune karsi, yapmamis oldugum icin sevindim bile...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol