otobüs camları

isimsiz kahraman
her seyahat edenin kafasini yaslamasi, yasladiktan sonra uyumasi ve bu esnada agzinda alfa amilaz etkisiyle olusan salyalari farketmeden de olsa cama bula$tirmasi munasebetiyle oldukca sagliksiz camlardir. yaninizda pecete ta$imak her zaman saglik acisindan iyidir, fakat kurtarici degildir, hic yaslanmayin daha iyi. tabi bunun alternatifi sevgilinin omzuna yaslanip uyumaktir ama herkesin her zaman sevgilisi olmayabilir.
darklord
ozellikle sehir ici halk, belediye ve banliyo otobus camlari, koltukta oturan ki$inin kafa izasinda mat bir goruntuye burunur cunku sizden once kafasini yaslami$ zat-i muhteremin sacindaki bilimum yag, jole gibi maddeler artik camla hu$u icinde me$k etmektedir. uzak durulasi camlardir, kor olasi camlardir.
seyhmerat
bu camlardan belediye otobuslerine ait olanlari 3 buyuklerin derbi maclarinda deplasman takiminin taraftarina tahsis edilen otobuslerdeyselerse yuzde yuz birileri tarafindan tekmelenip tuz buz hale getirilirler...
isimsiz kahraman
ozellikle eski iett otobuslerine ait olanlardan cogunun bir sekilde kitlendigi camlardir. "hayir madem acmayacaktik niye yaptik, ya da yaptik niye acmiyoruz, insanlar olsun mu havasizliktan" turevinden sorulari akla getirebilir.
(bkz: acilan cam istiyoruz)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol