kadın için kabullenilmesi zor durumlar

0 /
isimsiz kahraman
anne olamayacagini ogrenmek. hem o mukemmel duygudan mahrum kalacaktir, hem de kocasina bir cocuk verememenin ezikligini hissedecektir. bunu kabullenemeyip bosanmayi teklif eden kadinlar bile vardir.
31subat
kadinin hayatta kabullenemeyecegi tek sey dunyada kendisinden baska canlilarin da varligidir. onun haricindeki herseye zamanla alisir.
karpuzz
bulasik,utu,camasir,toz almak,ev alisverisi ve tukenmeyen ev islerinden tek sorumlu kisi olmak.’mesleginiz nedir?’ sorusuna ev isi demek.yani ne emeklilik ikramiyesi,ne prim,ne zam,ne terfi,ne tatil,ne oglen arasi,ne sirket partileri, hediyeleri,beles yemek ticketlari,sirket arabalari,ne saglik sigortasi,ne takdir edilmek ne ne ne var?
lady rosenred
bir bayan sevdiğinin gönlünde,hayatında kısaca her bir şeyinde tek olmak ister.o nedenledir ki aldatılmak kabullenmesi zor bir şeydir.
melusine
gençliğinde sayısız iltifat alırken yıllar geçtikçe iltifatların azaldığını hatta en sonunda yüzünün ne kadar kırıştığını,son yıllarda çok çöktüğünü duymak ve aldatılmak.
angelus
zannediyorum ki sabit bir tanımı yoktur bu durumun. kadının o anki ruh haline göre değişiklikler gösterebilir, görecelidir. normal şartlarda kesinlikle rahatsız etmeyecek olan bir takım davranışlar bahsi geçen ruh halinin negatif olduğu anlarda kafaya vazo atmaya kadar ekstrem hadiselere gebe olabilir. bu sebeple "kadınlar için bu kabullenilmesi zor bir durumdur ama uzak olayım" demek pek bir çare değildir. zira kadınlar için kabullenilmesi kolay olay kimi şeyler bile bir başka gün kavga sebebi olabilmektedir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol