tuvalete yazılmış her şeyi okuma içgüdüsü

cekirdek
hepimiz tuvalete yazilan yazilari okuruz di mi?koprualtindaki mekanlardan birinin tuvaletine muduriyet soyle bi yazi asmisti:
"herkes tuvalette gordugu herseyi okur ,peki siz bize niye reklaminizi vermiyosunuz?tuvalete asalim,herkes okusun!"
onur55
belli bir sure sonra okuma hizinizin artmasina sebep olabilecek olan icguddur.kisi icin bu yonuyle cok faydalidir.
maliyeci
o anda yapilacak baska hicbirsey yoktur cunku afedersiniz kabiz durumlari haric te ciddi bir odaklanma gerektirmeyen bir islemdir cunku tuvalette yaptigimiz.bu acidan icgududen daha cok bir aliskanlik diyebilriz.
laughter
daha çok; belki bana gizli bir not bırakılmıştır ya da benimle ilgili bir şifre vardır, belki de ben seçilmiş kişiyimdir mantığıyla yapılması muhtemel olay. yani yazan ne olursa olsun çok önemliymiş gibi okunur ve çeşitli anlamlar çıkartılmaya çalışılır. hem neden olmasın; belki de tanıdığınız biri içinde tutamadığı sırrını tuvaletle paylaşmış, oraya itiraf edebilmiştir. neden olmasın. o zaman; haydi kızlar tuvaletteki tüm yazıları okumaya...
gicikcik
benzin’in tuvaletleri bunun için süper.içerdeyken sıkılmayasınız diye her tarafı karikatürle kaplamışlar.hatta sırf içerdeki karikatürleri okumak için bile tuvalete girilir.çok iyi düşünülmüş ama birçok insan tarafından amacı saptırılmıştır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol