tuvalette gazete okumak

0 /
made in heaven
hayatinin hic bir dakikasini bosa harcamak istemeyen ya da tuvalet ihtiyacini normal insanlardan cok daha uzun surelerde giderebildiginden can sikintisina engel olmak isteyen kisilerin sergiledigi bir davranistir.kimileri de zevk icin yaparlar bunu.isleri bittigi halde tuvaletten cikmayarak bir saat boyunca gazetenin tumunu okurlar.icinde bulunulan boktan duruma bir nebze renk katabilmek adina anlamli bir davranis olarak gorulebilir.
seyhmerat
sikca yaptigim hadisedir,ancak uzun tutmaya calisirim,her girdigimde baska bir kose yazarini bitiririm,bazen acaba bu kose yazarlarina saygisizlik olur mu diye dusunmekten de kendimi alamadigim mevzuat.insan kendini en rahat tuvalette hissedermis diye bosuna dememisler.
isimsiz kahraman
alaturka tuvalette yapilmasi kolay olmayacak eylemdir. isin bokunu cikarmayi sevdigimizden olsa gerek tuvaleti de amacindan saptirip bilimum eylemlerimize sahne haline cevirmisizdir. lakin babaannemin dedigi gibi tuvalette fazla durmak iyi degildir, cin falan carpar allah muhafaza.
deathless
tuvalette cok zaman gecirmem nedeniyle kitap tercihimdir ama yoklugunda sik sik gazete ilede girdigim gorulmustur eskiden yazili sinavlarimada orda calisirdim nede olsa turk’um dogruyum , caliskanim.
rosencruz
tuvaleti cok amacli kullanmak olarakda adlandirilabilir.genelde tuvalette okunan gazete daha konsantre bir bicimde okunur.dergi okumak daha kolaydir ebat acisindan.
eldrun
tuvalette gazete, dergi veya kitap okumak tuvalet zevkini arttıran şeylerin başında geliyor, bunlar dışında; cep telefonuyla oyun oynamak, yeri biraz ıslatıp uzaktan kumandalı arabaya spin attırmak, elinizde hiç bir şey ile tuvalete girmemişseniz etrafta bulunan deodorant ya da sprey tarzı şeylerin içindekiler kısmını ya da prospektüsünü okumak, hele benim gibi abartıp sıçarken gitar çalanlardansanız vay halinize.
kitten
alt versiyonu tuvalette sigara içmek, üst versiyonları tuvalette bulmaca çözmek, tuvalette ödev yapmak, tuvalette msn kullanmak olan eylem.
mrsam
tuvalette bosa geçen zamanı verimli hale getirmektir. hatta sıçarken gazete okumak yerine gazeteokumak için sıçanlar bile vardır.
angelus
gerçekleştirdigi eylemden ziyadesi ile tiksinen bireyin aklını başka işlerle meşgul etmek adına gercekleştirmesi muhtemel hadisedir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol