sebepsiz yere sinirlenmek

independence
sinirin bir hastalik oldugunun ve ne yazik ki bunyede yer ettiginin en basit i$areti.ote yandan sebepsiz yere sinirlenen ki$i bu durumun farkinda bile olmaz.esasen sinirlendigi zaman sebebi var mi ya da yok mu diye de du$unmez.onemli olan o an icin sinirli olmasidir.siz kendisine ne kadar "ya ortada fol yok yumurta yok niye kopurdun bir anda?" $eklinde sorular sorsaniz yahut telkinlerde bulunsaniz bile ki$inin kendisi icin bu cumlelerin hicbir anlami olmayacaktir.nitekim o sinirlenmi$tir bir kere.gerisi hikayedir onun icin.
carpediem
icindekileri insanlarla paylasmayan kisinin, dolup dolup tasmasi durumu. aslinda sebepsiz gibi gorunur ama bir birikimin sonucu ortaya cikar. kisinin yakininda olanlar farkeder, sorarlar neyin var, bana mi sinirlendin diye. bu onu daha da sinirlendirir. en iyisi onu biraz yalniz birakmak ve her zamanki gibi sorunlari kendi kendine halletmesini beklemektir.
maliyeci
özellikle sabah yeni kalkınca sıkça başıma gelen,10 dakika sonra "niye bağrındım sabah sabah yine ben?" diye kendi kendime sorarak,pişman eden pis bir illet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol