tecavüze uğrayıp isten atilmak

independence
ne kadar cag di$i ne kadar ilkel ve ne kadar aciz bir toplumda ya$adigimizin en basit gostergesidir.zaten tecavuzden magdur durumda olan genc kizimiza bir de i$ yerinin yapmi$ oldugu bu yaptirim insani hayatindan bezdirebilecek duzeydedir.sanki i$yeri sahibinin sulale efradlarindan birisinin irzina gecilmi$ gibi davranmasi benim cok garibime gitti bugun izmir de meydana gelen bu tanima uygun olayda.kizimizin bir tanesine tecavuz ediliyor ve henuz bunun $okunu uzerinden atamayan genc kiz ayni zamanda i$ten de atiliyor.yaziklar olsun bize.daha otesi bu durumun hakliligini savunabilecek insanlarin sozlukte var olmasi beni cok $a$irtti.
darklord
tecavuz edilen ki$inin masumlugu acisindan ona yapilabilecek tecavuz olayindan daha buyuk bir darbedir aslinda. tecavuze ugrayip psikolojisi bozulan $ahsin etrafindan destek bekledigi bir anda suratyna inen $amar niteligindeki bu tur olaylar ki$iyi intihara kadar surukler. az geli$mi$ toplumlarda her halukarda giren cikan hatun ki$iye olur ve hep o sucludur.
seyhmerat
dusenin dostu olmazmis,hatta ustune isten atmadan birde patrondan tecavuze ugrayanlar vardir,dusene birde sen vur hesabina,sonu intihardir tabi intihar olur heralde boyle bir durumun.
ilean
tecavuze ugrayan kisinin bunu gizlemesinin ,olayi gerceklestiren insani desifre edememesinin sebeplerindendir.cunku malesef toplumumuzda tecavuz edenden cok edilen kisi suclu durumuna dusurulmektedir.bu tur olaylar kisinin hayatini darmadagin eder..yurekler acisidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol