sanat için gerekirse soyunurum

0 /
seyhmerat
ozellikle yurdumuzda yeni yeni unlu olmus guzel kadinlarin veya mankenlikten oyunculuga gecmis kadinlarin kullandigi kelimelerdir.yani senaryo gerektirdigi icin degilde sanat icin soyunur bunlar,zaten baska turlu sanata katki yapacak yanlari ve yetenekleri bile yoktur..bazilari bulunmaz hint kumasi zanneder kendini senaryo soyunma gerektiriyorsa kabul etmez."aman senin gotune kalmistik zaten" der cem yilmaz bunun gibiler icin!!haksiz sayilmaz...
reddy
sanki cok matah biseymis gibi soyunmak,-karsi degilim o ayri- bi de cikip ovune ovune bu "aciklama"yi yaparlar.tabi bu durumun temelinde yatan,ulkemizde sanata ve sanatciya verilen degerin durumudur.sanat icin yapilan en ufak seyin dahi gereginden fazla takdir edildigi ulkemizde birileri gogsunu kabarta kabarta,veya aca aca bilemiyorum,bu lafi ederler.aslinda bunu sanat icin de yaptiklarini sanmiyorum,sanati ve medyayi kullanmaktir bunun adi.isim duyurmak icin,e bi de teshircilik hastaligi varsa (bkz: deniz seki) oh oh cok sevindirici...
ilean
"meshur olmak adina her halti yerim" dusuncesinin alternatif sunumudur.ayrica bu cumlenin akabinde "guzel olan biseyi neden sakliyim ki" gibi bir savunma da gelir ki iyice zivanadan cikartir.her guzel olan yerinizi gostericekseniz isimiz var.
megatron
+nedamet, buyuyunce ne olacaksin
-sanatci olcam hocam
+afferim cocum, hangi sanatla ugrascaksin?
-daha cok sanat icin soyuncam ben hocam.
strahd
sanat için soyunmak gerek diye vahiy mi gelicek dedirten replik, sanat için soyunmayandan sanatçı olmaz. bir doktorun, "bu hastanın kanaması çok kötü ben ellemem bunu" dediği görüşmüş müdür ? manken, oyuncu repliğidir bu.
sepulturk
-müberra sanat içi soyunur musun?
+ay manyak mıyım ben necmi neden soyunim?
-ohooo, sen de sanat için soyunmuyon seks için soyunmuyon, ne anladım ben bu işten.
elma sekeriiii
ilginc cumle.
gercekten sanat icin bir $eyler yapmak isteyen insanlardan ziyade bedeni ve güzelligiyle temeli saglam in$aa edilmemi$ olan ki$ilerin agzında pelesenk olduktan sonra, daha da ilginc bir formata giriyor.

bu sözün sahibine ufak bir teklifim var. kendisi için bir adet ölümden sonra acılmak üzere ismi ta$ıyan bir mektup yazmalı, ve g.tüne tıkılacak olan beyaz pamugun hangi sanat akımına uygun olarak oraya yerle$tirilmesi gerektigini de bizlere tarif etmeli. onlar aydın sonucta. biz nedir ne degildir bilmeyiz.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol