ust komşunun tadılatinin bitmemesi

sak
10 ay once tasinmis olan ust komsunun her hafta en az 3 kere evde bir yerleri delme, vurma olayi. boyle durumlarda muzik sesi sonuna kadar acilir ve ustteki sesin kesilmesi beklenir.
seyhmerat
surekli olan tadilatlar degilde gunubirlik tadilatlar yapan komsular vardir birde..ozellikle de pazar gunleri yaparlar bunu..bir cok kisi pazar gunleri tatil olup ise gitmeyince,can sikintisi tavan yapar ve evde yapacak birseyler ararlar,bunun uzerine pazar gunleri erken saatlerde apartmanda bir dairede tamirat sesleri duymak,butun pazar gunu uykunuzun icine edilmeside mumkundur..
lapsus
ust komsu olmasi sorunsali daha buyuk hale getirir burasim kesindir ancak her nedense yaz mevsimiyle birlikte oturulan apartmandaki herkesi bu bitmeyen tadilat meraki baslar ve gunlerce ustalarin tembelligi ve ya buna benzer sebeplerle insan bir gurultu kusatmasi altinda yasamak zorunda kalir delirir,kendini kaybeder ve giderek gazetelerde okudugu 3. sayfa haberlerindeki "cinnet gecirdi komsusunu pompali tufekle vurdu" tipi haberlerdeki tufekli kahramana hak verir hale gelir.
bidaha oku
ust komsu aile reisinin yeni emekli olduguna dalalettir. ortada bitmeyen bir tadilat yoktur aslinda; emekli kisi her gun kendine yapacak bir seyler arar. "emekli olma sendromu" geciriyordur cunku. isin en ilginc tarafi ise, bir gun yaptigini bir hafta sonra begenmeyerek bozar ve tekrar yapmaya baslar. bu olaylar silsilesi size "bitmeyen bir tadilat" olarak akseder. bunalim, yeni emekli babayi cimentoya boyaya iter.

iste, asagidan gene keser sesi geliyor... ha bu arada, o ustunuzdeki komsunun ustunde de biz variz! ama bu tadilat isi burdan da pek ic acici degil. alt-ust farketmiyor yani...
isimsiz kahraman
eger sabahin korunde baslaniyorsa uykudan uyandirilmanin siniriyle kufurler edilir fakat yaz tatili oldugu icin yapilacak bisey olmadigi bilinir. pazar gunu de hala uykudan uyandiriliyorsa belediye polis gibi bilimum yetkililere ispiyonculuk yapilir. ustteki komsu disinda tum komsularin ovguleri alinir. apartman yoneticisi olunur
duracell
- komşu, nedir senin evde her gece her gece olan gürültü
- tadilat var da komşu
- gıcır gıcır ne tadilatı
- hönk!
- gıcır gıxır diyorum her gece her gece
- tadilat dedim ya komşu
- anladım da, zorlanıyorsun herhalde, haber ver biz de yardım ederiz.
- yok sağol, kendim yapabilirim.
offf be
daha kötüsü komşunun gürültülü müzik dinlemeyi sevmesidir. adam çekice kaç kere vurabilir ki? elbette yorulur ama müzik dinlemek insanı yormaz. ne zaman bitecek diye dua etmekten başka çare olmaz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol