playstation portable

0 /
independence
e$ek osurdukca bir $eyler uretmelerinden oturu sony firmasini bombalayasim geldi bu cihazi da tanidiktan sonra.game boyun biraz iricesi.ne anlatsam bo$ hakkinda.anlatilmaz yasanir denilen turden bir $ey.inceleyin hak vereceksiniz.

http://www.gamespot.com/news/2004/05/11/news_6097116.html
seyhmerat
zannimca arkadas ortaminda kisinin yanina alip oynamamasi gereken teknoloji harikasidir.bir ki?i bunu yanyna alarak büyük hata yapar.kimileri gelir sorar;"o playstation portable mi?" diye icinizden;"yok ebeninki"dersiniz..kimileri oyununuza karisir,"ole yapma abi yanlis oynuyorsun".,kimileride siraya girer oynamak icin,yine icinizden bu tiplere hep;"siktirin gidin de surda rahat rahat oynayalim"demek gelir..
nick nicki nickince
lcd ekranli game boy, ipod, pocket home cinema ve picture container olarak ozetlemeye cali$sak da bu kadariyla anlatmanin mumkun olmadigi, fildir fildir ucuza bilmem kac gigabite’lik memory stick aramama neden olan gercekten teknoloji harikasi, artik bi son nokta.
gordon shanway
pek bi güzel oyun makinası mp3 divx dvd felanda seyretmeye yarayan yeni yetme playstation oyun bulmakta oldukça zorur buna 80 milyon civarindadır oyunları zarardır ziyandir ayrıyetende.
sepulturk
son çıkan 3.00 versiyonu ile ps1 oyunlarını ilk önce sevigli ps3’ümüze indirip ordan psp’ye göndererek emule edebildigimiz harika oyuncak. ayrıyetten ps^’e kumanda olarak kullanabilme özelliği de eklenmiş.
fastjunkie
bitane tutuşturdular elime nedir ne değildir hala anlayamadım.
fired up diye bi oyun verdiler yanında onunla takıldım tüm gece.
burdan psp sahibi bilgiçlerden yardımlarını bekliyorum.
ludacris
büyük hayallerle alınan daha sonra sıkıntı veren, el konsolundan çok ps2’nin portatif özelliklerine sahip, 2.el siteleri’nin hakkında satış ilanı doldurduğu sony’nin el konsolu. pspturkey adında öğretici sitesi bulunmaktadır. www.pspturkey.net
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol