beden eğitimi dersinin oldugu gün yağmur yağmasi

made in heaven
zaten zoraki okula gidip derslere istirak eden ilk yada ortaokul ogrencisinin,sinifin o garip kokusundan kurtulup bahcede kafasina gore iki saat boyunca takilabilmesine olanak saglayan dersin yine sinifta gececek olmasi demektir.ogrenci psikolojisi uzerinde son derece olumsuz etkilere yol acar.
reddy
son derece berbat durum.zaten haftada 2 saatimiz var adam gibi mac yapabilceemiz,aslinda biz gene oynardik da hocalar burokrasi cikarirlardi abuk subuk gerekcelerle.e madem biz raziyiz oynamaya,islanmayi goze almisiz;ne diye karisirsin essek kadar lise ogrencisine?
x
lise yillarinda kizlar beyaz ti$ort giydigi zaman 4 (yazıyla dört) gozle bekledigimiz doga olayi.
isimsiz kahraman
eger ki ogretmeniniz psikopatsa "heoytt niye sinifta tepisiyonuz bakim cikin la bahceye" diye kukrer, boylece o artik sinif icersinde islenen degil yagmur altinda yuruyup, kosmak zorunda oldugunuz derstir. akabinde de bolca hapsuruk ve salya sumuk geliyormus.
(bkz: tecrubeyle sabittir)
angelus
yagmurlu havada futbol oynamanin tadini alamamis bireyler icin oldukca boktan bir durumdur. lakin yagmurlu havada beden egitimi dersini basariyla gerceklestirmis ogrenciler icin oldukca guzel bir durumdur, sikayet edilmez.evet.
maliyeci
spor salonu yoksa veya kullanilmaz haldeyse okuldan kacip,kahveye bataga gitmeyi veya hemen bir winning eleven turnuvasi duzenlemeyi farz kilan olay.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol