yengeç burcu erkeği

0 /
melankomik
kesinlikle ayrıcalıkları olan gruptur. nedense kızların hep dikkatini çeker bu kendi halinde insanlar. yengeç burcu sevgilisi olan bir kız acı çekmeye alıştırmalıdır kendini, ha bide boynuzlanma mevzusu var ki ona girmek bile istemiyorum...
abbaxxas
kesinlikle duygusal, evcimen, alışkanlıklarına bağlı, kendi hakkında fazla bilgi vermekten sakınan , biraz içine kapanık, saflık derecesi yüksek, başkaları tarafından duygusal olarak kullanılmaya en uygun, fakat damak zevki yüksek, güzel yemekten, içkiden ve kadından anlayan, kendini güvende hissetme ihtiyacında olan ve eğer kendini güvende hissediyorsa ondan daha mutlu birisi yoktur, biraz zeki, matematikten sanattan ve müzikten anlayan genelde eğlenceli aşık olunca kesinlikle aldatmayan, ilk önceleri soğuk biri gibi algılanan ama daha sonra tanıyınca aslında öyle olmadığı anlaşılan biridir işte.
alchoburn
dengesizlik abidesidir bu insanlar, bir an için çok mutlu iken; diğer anda sanki dünyanın tüm felaketleri onu bulmuş gibi depresyona girerler herhangi bir sebep yoken...bu durum sanırız ay’ın hareketlerine bağlıdır.

tembellik etmeyi, yoğun derecede duygusal bir yaşamı sever bu kişiler.başarılı olma arzusu veya hırsı olmadıkları için, iş yaşamındaki stresten genel olarak uzaktırlar.

(bkz: kendimden biliyorum)
chimera
dahil olduğum gruptur. lanet olsundur.
çok duygusal içine kapanık ota boka ağlayan kolay kolay sevemeyen ama sevdimi de kolay kolay bırakamayan romantik erkek tipidir.
(bkz: emo boi)
alchoburn
sırtındaki kabuk üzüntülerle kalınlaşan bir yavrudur gençliğinde...zaman aşındırdıkça derisi kalınlaşır ya insanın, öyle işte bir yengecin kendi içine çekilmesi aslında. normal insanlardan daha zor açar kalbini ve açtıysa size eğer, en büyük yarayı vurabilirsiniz o an işte ona. çünkü her o kalbe dokunulduğunda kabuğu daha da sertleşir bir sonraki savaşına.
clementine
dengesiz,inatçı,sakin gibi görünen ama patladığı zaman karşısında durulamayan,(sadece bana karşı)kıskanç,herşeyini kendi içinde yaşayan,depresif..bu olumsuz özelliklerinin yanısıra dürüst,güvenilir,esprili,sadık,şahane bakan,şahane gülebilen,efendi,saygılı.kısaca zor insan..
alchoburn
tam da ay ile uyumlu bir burcun gerektirdiği özelliklere sahiptir, zamanı gelince olgunlaşır, kocaman bir dolunaydır gökyüzünde gezinir.. bazen de göremezsiniz nereye baksanız, dünyanın arkasına saklanmıştır en karanlık gecesini yaşar.

bilinmez ki, tekrar doğup gülümsemek içindir tüm bu uğraşı.
artemisia
bu burç mensubu erkekler rolling stones dinlerler. evet ayın etkisinde kaldıkları için.

(-) oydan sonra gelen edit: dinlemezlermiş efendim, ben götümden sallamışım. ay, rolling stones falan ne alaka di mi? zeki müren dinlerler desem bir derece...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol