dolaptaki su şişesini kafaya dikmek

made in heaven
suyu iki saat bardaga kim koyacak simdi diye dusunen usengec insanlarin sikca basvurdugu yontem,eger evde yalniz yasiyorsaniz pek sorun teskil etmez ama sevgilinizle,arkadasinizla yada ailenizle ayni evi paylasiyorsaniz ev ahalisinden siddetli tepki gormenize neden olacak olay.
seyhmerat
ozellikle gece uyumadan once yada uyku sirasinda cok susayinca suya bir an once ulasmak gayretinden ve asiri usengeclikten yapilan durum..cokta zevkli olur o sekil su icmek aslinda kana kana..
independence
sonuna kadar tuketilebilindigi takdirde cok da sorun cikartmaz.ama sonua kadar tuketilemiyorsa agizdan cikan yemek artiklarinin bir sonraki su icmeye kalkan tarafindan tespit edilmesi insani zor duruma sokar.hayir dna testi de yapilamaz kimin diktigine dair tum ev ahalisi tohmet altinda kalir.
overload
dişleriniz sızlar suyun soğukluğundan ama bi türlü dinmez susuzluğunuz içtikçe içesiniz gelir aancak dişleriniz buna mahal vermez. büyük bir çekişmedir dolaptaki su şişesini kafaya dikmek. arasırada olsa rutin olarak benlik kaybı yaşamamak için ağıza su biriktirip içine geri püskürtme yapmak gerekir.
fasa fiso
annenin napiyorsun sen oyle! seklindeki cigligi ile korkup suyun bogaziniza kalmasi ve annenin suratina puskurtmeniz de olasidir.
elma sekeriiii
çogu erkegin normal, bir çok bayanın da anormal olarak gördügü durum.

karde$im o $i$eden tonla insan senden sonra su içiyorsa senin o hareketi yapman saygısızlık olur abes kaçar. he yaparsan da o $i$e senin olur kimse dokunmaz o $i$eye, al sonra naparsan yap. istersen iç istersen.. ne yaparsan yap yani.evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol