eee sikerim yatıyorum ben

0 /
seyhmerat
sozlukte saat sabah 5 iken cokca yaptigim durum,artik yazacak entry bulunamadigindan veya kafanin entry girmeye basmadigindan ""ee sikerim yatiyorum ben,hep ben mi yazacam ulan!"olmaya basliyor insan kendiliginden..
independence
gunlerin uzerine bindirdigi yorgunluga ve uykusuzluga feryat eden ki$inin uyumadan onceki son haykiri$i.zaten cumle bitmeden de sizmi$ olur bulundugu yerde.
eee sikerim yatiyor..zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..
meraude
geceyarisi saat 12:00 civarlarinda bir film acilir. film hakkinda pekcok guzel seyler duyulmustur ancak yarim saat sonunda vasatin otesine gecmeyen bir film oldugu anlasilir. bunun uzerine bu soz obegi sarfedilerek afiyetle uyunur.
hacybaba
bi seyle uurasirsin uurasirsin mutemadiyen.ama bunye bi saaten sonre kaldirir mi kaldirmaz tebe.saate bakarsin.oha saat kac olmus .ee bu kadar uurastik halabibok olmadi.ve ee sikersn yatiyorsun sen
sergey
uykum olmamasina ragmen an itibariyle sozlugun olu vaziyette olmasi sebebiyle kurdugum ve az sonra gerceklestirecegim olaydir.
sergey
gozlerimden uyku damlamasi sonucunda artik en fazla sabahin yedi bucuguna kadar dayandiktan sonra soyleyip hemen arkasindan yataga girecegim sozdur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol