allah kızlara güvenseydi zar koymazdı

0 /
imgoindeeperunderground
muhtesem komik bir laf. sinirlenmek yerine yuzumu guldurmustur her zaman. ami olanin dini olmaz gibi bir slogan niteligi tasir. allahin bile guvenmedigi bir cinse baska kimsenin guvenemeyecegini anlatmayan isteyen erkekler tarafindan soylenir. ama bu durumda sunu da sorgulamak gerekir, madem guvenmiyordu, erkekleri dogurma ve buyutme ve hatta sekillendirme gorevi neden ona verildi?
bok bocegi
kızlık zarının kızlar regl olana kadar vajinayı koruması için var olduğunu bilmeyen ve kızlık zarını namusla eş gören zihniyetin bir taraflarından uydurduğu saçma sapan laf..
tigris
nereye zarı koymuş? ağzına mı? beynine mi? gözlerine mi? sorularını sormama neden olan başlık. kadınlarda sorun yok erkeklerin kafaları örümceklenmiş ya da zarlanmış galiba nedir bu zardan çektiğimiz anlayamıyorum. olsa dert olmasa dert.
sucet
kendine güveni olan bazı şeyleri kendinde beklemeli bu entry giren arkadaş evlendiği zaman karısının kız olduğunu nasıl anlayacak tı?zar olmasaydı
denemeler
zarın işlevi ergenlik çağı gelip,genital organlar kıllanmaya başlayacağı zamana kadar rahime dışarıdan gelebilecek mikropları engellemek içindir. vücudumuzdaki kıllar laf olsun diye değil bazı amaçlar uğruna vardır.mesela kol altındakiler ciğerler giden yolu korumak için vardır.fakat tarih boyunca kadın erkek arasında hep bir iktidar savaşı olduğundan ve erkeğinde kadınında bu savası aynı yolla kazandığından bu zara önem atfedilmiştir. erkekler kadına cinselliği kullarak baskı yapmışlar,kadınlarda cinsellikleri sayesinde erkekleri kendine kul etmişlerdir.insanın başlangıcı cinselliktir.bu kadar basit bakmamak lazım.
ilean
havadan okside olmasın diye beyinlerine zar konulmuş ve bunun yan etkisi olarak da idrak yolları enfeksiyonuna tutulumuş kişilerin inancı.
yaramyan the sun of art
hayatında bir kız bile düşürememiş ve düşüremeyecek olanların ve bu yönde hiçbir kabiliyeti olmayan tipsiz ve ezik tiplerin uydurmasıdır bence. işin zevki aslında o zarda.
imgoindeeperunderground
kontrol etmek için tanrı’nın "zar"a ihtiyaç duyacağını sanan salağın uydurmasıdır. kadına güvenmeyen erkektir oysaki ve kendisi halen bilmemektedir mi ki, o zar "olsa da kodum olmasa da kodum" sistemi ile ekarte edilebilmektedir.
goetica
aklını fikrini zarla bozan, namusun bacak arasında olduğuna inanan ama namusun beyinde olduğunu daha idrak edememiş ki$i söylemi cümledir..(kusura bakmayın insan diyemedim, içimden gelmedi..)

her $eyden önce allah kızlara güvenmeseydi onları günü gelince ana yapmazdı.

zar dediğin tavlada da var, kulakta da geçin bunları, a$ın.

hele bir zar var ki, o insanın beyninde.kızlık diye diye beyinden olmamak lazım, sonra böyle dü$ünceler çıkıyor ortaya, olmuyor.

...
..
.
hoys
bes para etmez bir söz. ki erkeklerin yapısı aldatmaya daha yatkındır. pratik. sok çıkar, sok çıkar... zar nerede? o zaman ona da :’’allah’ın umrunda olmamış, zar ziyan olmasın, ne de olsa bunlar koruyamazlar.’’ mı diyelim?
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol