babanın sigarasını çalmak

0 /
cakirkeyf
evde geç saatlerde paketiniz bittiğinde son çare olarak babanın paketine saldırılır bide gizlice camda içtiğinizde tadı bi başka çıkar.
white rabbit
tiryaki bir abla sonucu onun yuzunden kucuk kardese yaptırtılan eylem.hatta baba sigarayı bırakınca artık dededen çalmaya başlanır.adrenalin seviyesi üst düzeye çıkar.
insomnia jim
eger aileniz ictiginizi bilmiyorsa su anda sakin sakin sakin ha adli sarki sizin icin caliyor neden mi;
1 belki babaniz sigaralari sayiyor
2 eger sizinkiler evde ise yakalanma ihtimaliniz cok yuksek.
3 belki babanizin sigarasi sizi oksurtuyordur
4 belki babaniz sigaranin icine barut koydu
5 belki tam calarken annenizin de ayni amacla odasindan cikmasi ve birbirinize yakalanmaniz
6 sigara sagliga zararli.
pistimsah
bu konu çok hassas bir konu eğer sigara paketi açık ise problem olmaz rahatlıkla alabilirsiniz ama kapalı ise şu şekilde yapılmalıdır sigara paketi ters tarafından tam birleşim yerlerinden dikkatlice açılır içerisinden en fazla 2 veya 3 adet alınır paket arkasından tekrar kapatılır sonra naylonun yapışması için birleşme yerleri sıcak bir şeye dokundurulur(ütü bu iş için idealdir) işlem bitince pakete bir kaç kez hafif yollu tokat atılır içindeki sigaralar yayılır ve dışarıdan açıldığı farkedilemez...
redcrow
gece boyu çalınan sigara sayısına bağlı olarak evladın arsızlık seviyesini belirler.açık bırakılan yedek sigaranın bitirilmesi vahim sonuçlara gebedir.sigarayı çalan evladın aksine babada utanma duygusunun mevcut olmasından ötürü olay baba tarafından anneye aktarılır.anneden gelen uyarı sonuçu akıllı kişi kendi yedek ünitesini oluşturur.ya da sallamayıp eylemlerine yenilerini ekler..
bloody mary
odanın kapısı yavaşça açılır..
parmak uçları üzerinde yürüyen korunmasız, sigarasız, zavallı yavru yavaş yavaş komodinin üzerindeki -hırsızlığın artması sebebiyle aile fertlerinin sigara paketleri salon masasından, yatak odası komodinlerine terfi etmiştirler- sigaraya uzanır..
b- öyşmöyş nolu glaglu..
s.y-hassiktir
iki kıpraşan baba durduktan sonra yarım kalan mesele halledilmek üzere el harekete geçer..
paket alınır oda dışında kaç sigara çalsamın kararı verilip, dilendiği miktar çalınır..
paket usulca yerine konulur, sanki içinden alındığı belli olmayacakmış gibi ilk durduğu şekle sokulana dek uğraşılır..
eldeki sigarayla-larla odanın yoluna koyulunur..
afiyetle içilir..
armes
bu bazen ailelerin kurduğu bir tuzaktır.sigarayı öyle ulu orta bırakırlar sonrada ortadan toz olurlar sigara size bakar siz sigaraya acaba dersiniz kendi kendinize bir tane alsam nerden anlayacak ki diye ama bi an kafanızda bir ampul yanar hayır bu tuzak olabilir diye sonrada alsam mı almasam mı diye debelenirsiniz.almazsanız sizin için hayırlısı olur çünkü büyük bir ihtimalle o sigaralar sayılıdır ya da kapının arkasında sizi gözetleyen babanız vardır hatta ve hatta gizli kameradan bile şüphelenin.ee aile bu ne yapacağı belli olmaz.
sirinsem gunahim ne
"soft" paketlerde alındığı çok belli olmaz.tabii kıllanıp saymaya başlamazsa.

şayet düzenli uygulanırsa bu babanız artık çok içmeye başladığını farkedip(!) sigarayı azaltacaktır hatta bırakacaktır.

(bkz: based on a true story)

not:yazar sigarasız kalınan gecelerden sorumlu değildir.
stella
anlasildiginda süper-zeki babaniz sizin görebileceginiz bir yere içinde bir tane sigara olan paketi koyarak foyanizi meydana çikarmayi planlar. bekler, olmaz, dener. tekrar dener, dener
fofay
en zevkli,içilesi pek hoş sigara hele ki babanızla aynı sigarayı içiyorsanız.hayatınızda yapacağınız en iyi kapsamlı operasyon.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol