yukarıdaki entrye tamamen katılıyorum

0 /
independence
interaktif bir sozluk icerisinde asla ama asla olmamasi gereken bir entry turudur bu.az once rastladim da aylardan beri bo$ yere bir $eyler anlatip durmu$uz diye hayiflandim kendi kendime.sozluk icerisinde yazmayi hala ogrenememi$ olan kimi arkada$larimiz, daha dogrusu sozluk ile forum arasindaki hayati farklari henuz sindirememi$ olan arkada$larimizin siklikla icerine du$tugu hatadir bu cumle.yukaridaki entrye katilamassiniz.katilirsiniz belki ama bunu entrynizde belirtemessiniz.sozluk icerisinde yazili bulunan her entry kendinden sorumludur ve bir ba$ka entry ile bagli degildir.dolayisi ile bir ustteki entry ile sizin yazmi$ oldugunuz entry arasinda yakindan & uzaktan bir referans sistemi olu$amaz.
birlesikputlarbirligi
bir şeyler yazmak isteyen, ancak bulamayan yazar kişisinin, ulen hazır yazılmış bişi var; "ee yıllarca bir türk olarak şakşakçılık yaptık", katılayım şuna da araya kaynayayım düşüncesi ile yaptığı harakettir. hoş görülmelidir. kendisine "ayşegül tatilde" serisiyle başlayan bir gelişim süreci önerilip yol gösterilmelidir.
independence
sozluk icerisinde en sevdigimiz en ho$umuza giden entry turudur.

ba$lik: laiklik

1. entry: gunumuzde hakki ile yerine getirilemeyen $ey
2. entry: yukaridaki entrye aynen katiliyorum.
3. entry: ya arkada$lar.aslinda ben de ayni fikirdeyim ama sanki biraz da haksizlik yapiyormu$uz gibi geliyor.
4. entry: bo$verin onlari da hocam bugun altilida ilk ayakda kim birinci gelir allaha$kina?
5. entry: emege saygi! repleri unutmayalim.

dedim ya sozlukte gormek istedigimiz en $ahane entry turleridir bunlar.sirf bu sayede kimi ucursak diye saatlerce du$unmek zorunda kalmiyoruz.hedef belli.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol